Super oferta pentru posesorii de Dacia si Renault: 60 lei pentru montajul si echilibrarea anvelopelor de iarna + depozitare

Super oferta pentru posesorii de Dacia si Renault: 60 lei pentru montajul si echilibrarea anvelopelor de iarna + depozitare
Grupul Renault Romania lanseaza o oferta de iarna inedita pentru clientii sai, in reteaua de service-uri autorizate ale marcilor Dacia si Renault. In perioada 22-27 octombrie, posesorii vehiculelor care apartin celor doua marci pot beneficia de un pachet promotional care cuprinde montajul anvelopelor de iarna, echilibrarea rotilor si depozitarea anvelopelor de vara, la un pret de numai 15 lei/pneu (TVA inclus). Pentru ca oferta sa fie cu adevarat imbatabila, fiecare client care va opta pentru operatiunile de mai sus va primi gratuit si o verificare de iarna in 15 puncte a vehiculului sau.
Distribuie pe Facebook
In campania "Zilele Service" participa 86 de reparatori din reteaua autorizata Dacia si 52 de ateliere de service din reteaua Renault, din toata tara*. Promotia se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice, in calitate de utilizatori ai unei flote de vehicule (conform unui contract de leasing). Pe durata campaniei, fiecare atelier de service va fi deschis in intervalul 09:00-18:00 de luni pana vineri si sambata, intre 09:00-15:00.
Depozitarea anvelopelor de vara se face in "hotelurile de pneuri" pe care service-urile Grupului Renault le pun la dispozitie, pe durata unui semestru si in masura capacitatii de stocare a fiecarui depozit. Anvelopele sunt pastrate in conditii de siguranta, respectand standardele de stocare, pentru a nu deteriora calitatea pneurilor. Pentru clientii care nu detin inca anvelope de iarna, agentii Dacia si Renault ofera in aceasta perioada reduceri de pret cuprinse intre 8%-28%** la achizitia de pneuri direct din retea.
Verificarea de iarna pe care Dacia si Renault o ofera gratuit pe durata campaniei include urmatoarele operatiuni: controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare; controlul nivelurilor, al starii si etanseitatii circuitului de frana/ambreiaj; controlul starii si etanseitatii burdufurilor/cuzinetilor elastici/rotulelor; controlul liniei de esapament; verificarea etanseitatii amortizoarelor (control vizual); controlul jocului de ambreiaj (in functie de model); controlul uzurii discurilor si placutelor de frana; controlul nivelului uleiului de motor; controlul densitatii si nivelului de antigel; controlul vizual al starii caroseriei; controlul semnalizarii si iluminarii exterioare/interioare; controlul functionarii martorilor luminosi ai tabloului de bord; controlul starii parbrizului si retrovizoarelor exterioare; controlul lamelelor stergatoarelor de geam si al nivelului lichidului de parbriz; controlul starii si presiunii pneurilor si al securitatii rotilor.

Mai multe detalii despre desfasurarea campaniei "Zilele Service" in reteaua Dacia si Renault gasiti pe site-urile celor doua marci sau adresandu-va direct service-urilor de marca.


Distribuie pe Facebook
mai multe