Super oferte de Craciun de la KITT Romania!

Super oferte de Craciun de la KITT Romania!
  • Poti beneficia de reduceri masive in decembrie
  • Piese auto si accesorii pentru mai multe marci
  • KITT Romania este importator exclusiv
Distribuie pe Facebook

KITT Romania si-a propus ca in luna decembrie sa faca multe cadouri pasionatilor de tuning auto. Daca tii la masina ta si vrei sa o faci mai frumoasa, profita de mega ofertele reduse la accesorii si piese auto pentru mai multe modele de masini.

Mosul si-a lasat sacul plin de piese auto si accesorii in curtea celor de la KITT. Dupa ce si-a tunat sania cu faruri noi, body-kit aerodinamic si mai multi reni putere, a decis ca si pasionatii domeniului auto merita sa beneficieze de reduceri speciale in luna cadourilor.

La KITT Romania poti sa gasesti o gramada de piese interesante pentru masina ta: de caroserie, elemente optice, kituri complete, sisteme Xenon, jante si accesorii pentru roti, evacuari, suspensii reglabile si multe alte piese de performanta sau estetice pentru multe marci auto.

Intra si tu in sectiunea dedicata pieselor care in luna decembrie au un pret special si bucura-ti masina cu un cadou interesant! Pentru a accesa direct produsele care sunt la preturi promotionale, intra pe SUPER OFERTA de la Kitt Romania.

Echipa KITT Romania va ureaza Sarbatori Fericite si un An Nou plin de impliniri!

Contact: telefon 0733.409.154

Adresa: str. Ana Ipatescu nr. 37, Jilava IF

Distribuie pe Facebook
mai multe