Toyota Auris are un pret special de lansare

Toyota Auris are un pret special de lansare
Noua Toyota Auris are acum un pret special de lansare. Cu 10.840 de Euro, TVA inclus si 3 prime de casare, noul hatchback de la Toyota vine si plin de optiuni. Iar motorul de 1.3 litri de 99 de cp este Euro 5. In plus, nu lipseste inovatia Toyota Optimal Drive ce face condusul eficient si ecologic.
Distribuie pe Facebook
Revolutia a inceput - familia Toyota Auris include acum modelul Auris cu sistem Hybrid Synergy Drive(r) (HSD).
Auris HSD este primul vehicul din clasa sa ce ofera experienta propulsiei integral hibride: lin si cu raspuns prompt, silentios si eficient. Pe intregul mapamond, mai mult de doua milioane de posesori Toyota se bucura de avantajele acestei tehnologii hibride fiabile.
Comutarea automata intre sursele de energie se face lin, adaptandu-se necesitatilor dumneavoastra. De asemenea, va puteti deplasa in modul integral electric: silentiozitate deplina si zero emisii.
Aceasta compacta de familie deosebit de sigura este caracterizata de atentia acordata spatiului, confortului si utilitatii zilnice. Modelul este disponibil in varianta de caroserie cu cinci usi, cu un interior elegant si versatil.

Manevrabilitatea deosebita este completata de rularea rafinata si silentioasa. Rezultatul este o experienta a condusului extrem de incitanta.

Pentru detalii complete privind oferta Toyota, vizitati site-ul oficial www.toyota.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2010