Verificarea de iarna este gratuita in service-urile MIDOCAR

Verificarea de iarna este gratuita in service-urile MIDOCAR
  • Verificarea autoturismului tau e gratuita pe 2-3 noiembrie
  • MIDOCAR promoveaza Hotelul de Roti cu preturi accesibile
  • Inainte de venirea iernii, MIDOCAR are anvelope de sezon la preturi imbatabile
Distribuie pe Facebook

Proprietarii marcilor Volkswagen, Audi si Skoda sunt asteptati la MIDOCAR inainte ca iarna sa isi intre in drepturi. Pentru ca aici vor avea parte de preturi speciale pentru ei, dar si servicii de calitate oferite de profesionisti. Ai parte de verificare GRATUITA a masinii tale, un nou serviciu dedicat pneurilor tale de Hotel sezonier si oferte incredibile la anvelope de iarna.

Din anul 2009, MIDOCAR organizeaza, in fiecare toamna si primavara, verificarea gratuita de sezon. Si anul acesta, proprietarii autoturismelor marca Volkswagen, Audi si Skoda sunt invitati in service-urile MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan, pentru pregatirea de sezonul rece. Oferta de roti si anvelope noi de iarna si deschiderea Hotelului de Roti de la MIDOCAR Vitan completeaza cercul serviciilor complete oferite de dealer la intrarea in sezonul rece.

Oferta de iarna Midocar

Verificarea auto este GRATUITA in week-endul 2-3 noiembrie
Verificarea de iarna gratuita pentru orice autoturism sau autoutilitara, care se va afla intr-unul dintre service-urile MIDOCAR in zilele dedicate actiunii, va presupune:

Reglajul farurilor;
Functionarea sistemului de iluminare;
Starea instalatiei de spalare faruri si geamuri;
Starea stergatoarelor de parbriz;
Nivelul si concentratia lichidului de racire;
Incarcarea acumulatorului;
Functionarea alternatorului;
Nivelul uleiului din motor;
Starea incuietorilor usilor (gresarea lor);
Starea chederelor;
Nivelul lichidului de frana;
Starea, profilul si presiunea anvelopelor;
Instalatia de preincalzire (suplimentar si gratuit doar la motoarele Diesel);
Valabilitatea trusei medicale;
Verificare vizuala sub masina (lovituri, stricaciuni);
Verificare vizuala articulatii si sistem de rulare;
Verificare elemente de protectie sub auto;
Propunerea unei solutii pentru scut metalic (daca modelul si motorizarea permit).

In cazul in care se constata necesitatea de a opera reparatii, participantii la actiune beneficiaza de 35% discount la manopera si de la 10% discount la piesele si materialele necesare pentru remedierile executate in aceeasi zi sau pentru reparatiile programate in termen de 15 zile calendaristice de la data constatarii.
Proprietarii automobilelor marca Volkswagen si Audi se pot inscrie la verificare in ambele service-uri MIDOCAR, iar proprietarii automobilelor marca Skoda sunt asteptati exclusiv la reprezentanta MIDOCAR Vitan.

Oferta de iarna Midocar

Hotelul de Roti de la MIDOCAR Vitan
Urmarind cererile si recomandarile clientilor, MIDOCAR Vitan a infiintat Serviciul de Depozitare a Rotilor, in anul 2012. Oferta de depozitare in Hotelul de Roti al MIDOCAR Vitan este de numai 200 lei /set /an (2 sezoane, cu TVA inclus), indiferent de marca autoturismului. In pretul depozitarii este inclusa si demontarea/ montarea rotilor.

Totodata, odata cu modificarea legislatiei si venirea sezonului rece, cand temperatura scade constant sub 7 grade Celsius, toate automobilele trebuie sa fie echipate cu anvelope de iarna. La MIDOCAR Vitan, preturile pentru inlocuire 4 anvelope, cu echilibrarea rotilor inclusa, incepe de la 100 lei (TVA inclus).

Oferta roti si anvelope noi de iarna
Rotile si anvelopele noi pentru iarna au preturi competitive la MIDOCAR, iar oferta este valabila in limita stocului. Lista de pret poate fi consultata AICI.

Pentru programari, accesati www.midocar.ro/vineiarna sau contactati telefonic MIDOCAR Otopeni (021/300.79.50) si MIDOCAR Vitan (0750.236.401). De asemenea, inscrierile se pot face si prin aplicatia mobila MIDOCAR App.

Distribuie pe Facebook
mai multe