Viper 5101 - sistemul de confort, care iti incalzeste masina

Viper 5101 - sistemul de confort, care iti incalzeste masina
Credeai ca alarma nu face altceva decat sa te anunte daca atenteaza cineva la masina ta? Ei bine, cu sistemul Viper 5101, prin apasarea unui buton, pornesti masina din parcare, incalzesti interiorul masinii si dezaburesti geamurile. Asta in timp ce tu te imbraci si iti bei cafeaua acasa!
Distribuie pe Facebook
Falcon Electronics a lansat in luna decembrie sistemul de confort Viper 5101, creat special pentru pentru toti aceia care vor sa se bucure iarna aceasta de caldura verii in masina lor. Modelul porneste motorul din telecomanda, incalzeste interiorul masinii si dezabureste geamurile printr-o singura apasare de buton.
Spre deosebire de celelalte modele Viper existente pe piata din Romania, Viper 5101 este un sistem care asigura nevoia de confort si care, suplimentar, ofera posibilitatea adaugarii unui sistem de securitate simplu. Acesta detine 2 telecomenzi elegante si subtiri cu butoane intuitive, cu ajutorul carora poti comanda rapid si usor pana la doua masini. In plus, Viper 5101 se poate instala pe aproape orice autoturism.
Viper 5101 este conceput pe baza tehnologiei sistemului Viper Responder LE, detinator al premiului "Cea mai buna inovatie" la CES 2008 (Consumer Electronics Show, Las Vegas), ceea ce face ca acest sistem de confort sa fie echivalent cu performanta.
Cu Viper 5101 te bucuri iarna aceasta de o masina calduroasa prin comandarea autoturismului chiar de la tine din casa, sistemul permitand pornirea motorului de la o distanta de aproximativ 500 m. Produsul este disponibil in Romania in magazinele Falcon Electronics, Domo si Flanco din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, precum si pe www.store.falcon.ro la 699 Lei, cu montajul inclus in pret.
Despre Viper

Viper este cel mai bine vandut brand din lume la capitolul sisteme de securitate auto. Acestea au fost proiectate conform unor standarde tehnice si de calitate foarte inalte, ceea ce a facut ca Viper sa devina sinonim cu siguranta automobilului.

Despre Falcon

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 13 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2010