10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare!

Spune ca ai citit pe 4tuning si primesti cadou, un discount generos! Kit Xenon vine cu o promotie speciala pentru Sarbatorile de iarna. Pana la sfarsitul lunii ianuarie 2011, clientii care cumpara un sistem lambo-doors sau elemente exterioare, beneficiaza de 10% reducere de pret!
Distribuie pe Facebook

Discount 10% la sistemele Lambo-Doors

Vrei o masina cu adevarat unicat? Echipa KitXenon iti ofera aceasta posibilitate prin furnizarea kiturilor lambo doors. Aceste kituri sunt universale, "weld on", si au ca avantaj fata de cele "bolt on" stabilitatea si durabilitatea. Aceste kituri nu incep sa scartaie dupa o perioada de timp.

10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare! 10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare!

KitXenon asigura montaj in Bucuresti la pretul de 250-350 euro in functie de masina si de durata montajului.
Kiturile sunt complete, gata de montaj.

Pret de lista: 1500 RON

Pret promotional: 1350 RON

Discount 10% la kiturile si elementele exterioare

In plus, KitXenon mai ofera discount 10% la orice element de exterior de caroserie: bara fata, bara spate, praguri, etc, dar si la kiturile complete de exterior. Kiturile de exterior comercializate de KitXenon cuprind, dupa caz, bara fata, bara spate, praguri laterale, extensii aripi, eleron, iar in unele cazuri chiar si faruri, stopuri, oglinzi, etc.

O bara fata OEM de BMW M3 E92 costa 299 Euro, pret de lista. Cu discount, aceasta bara costa 259,9 Euro, TVA inclus.

10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare!

De exemplu, un kit de tuning exterior pentru Audi Q7 ABT Design, care cuprinde prelungire fata,spate, praguri, extensii aripi si eleron costa 3800 Euro, pret de lista. Iar pretul promotional este de 3420 Euro, TVA inclus.

10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare!

Un set de praguri laterale de BMW M3 E36 costa 109 Euro. Cu discount, acestea costa numai 98,9 Euro, TVA inclus.

10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare!

Intra si tu pe www.accesoriiautotuning.ro si verifica toata oferta KitXenon! Nu uita sa zici ca ai citit pe 4tuning.ro, si vei primi discount 10% la sistemele lambo-doors si la kiturile de exterior pentru masina ta!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare!
mai multe