Discount de Paste - 10% reducere la toate produsele de pe www.accesoriiautotuning.ro

Discount de Paste - 10% reducere la toate produsele de pe www.accesoriiautotuning.ro
Special pentru cititorii 4tuning.ro, in perioada 19-30 aprilie 2011, www.accesoriiautotuning.ro vine cu o oferta speciala de Paste: -10% discount la toate produsele de pe site! Intra si tu acum pe www.accesoriiautotuning.ro si profita de aceasta oferta!
Distribuie pe Facebook

Fie ca vrei sa-ti cumperi diverse elemente de styling exterior, fie ca vrei sa iti dotezi masina cu un nou set de jante auto sau ca vrei sa-ti montezi un interior de piele sau un kit lambo-doors, acum e momentul sa profiti de un discount generos.

Intra si tu pe www.accesoriiautotuning.ro si alege-ti accesoriile si piesele care i se potrivesc masinii tale! Fa-i un cadou de Paste masinii tale, de care sa te bucuri si tu! Nu conteaza daca vrei sa aiba un aspect mai interesant, performanta crescuta, confort mai bun sau sa lumineze mai bine cu un kit xenon - este masina ta, asa ca merita ce e mai bun! Iar tu meriti preturi mai accesibile, asa ca profita de discount!

Viziteaza www.accesoriiautotuning.ro si alege-ti accesoriile pentru masina ta!

Discount de Paste - 10% reducere la toate produsele de pe www.accesoriiautotuning.ro Discount de Paste - 10% reducere la toate produsele de pe www.accesoriiautotuning.ro Discount de Paste - 10% reducere la toate produsele de pe www.accesoriiautotuning.ro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 10% discount la sistemele Lambo-Doors si la kiturile exterioare!
mai multe
Publicat în categoria: Promotii DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2011