A inceput Timis Rally 2009

A inceput Timis Rally 2009
Vineri a fost o zi perfecta atat pentru echipajul 79, Alex Filip/Bogdan Iancu, cat mai ales pentru FC Dinamo care a invins, in deplasare, echipa Farul Constanta cu scorul de 4 la 1.
Distribuie pe Facebook

Prima zi din Timis Rally 2009 a fost una perfecta pentru Alex Filip si Bogdan Iancu. Echipajul cu numărul 79 a parcurs super speciala cu timpul de 1 minut, 33 secunde si 9 zecimi, ocupand la final pozitia a doua in clasamentul grupei A si pozitia a 7-a in ierarhia generala.

Etapa de la Timisoara a inceput perfect pentru noi. M-am inteles foarte bine cu Bogdan, noul meu copilot, iar masina, Citroen C2 R2 de grupa A, a functionat fantastic. Timpul de astazi nu este foarte important, pentru ca greul urmeaza abia maine cand sunt programate 14 probe speciale. Dupa cum au mers lucrurile azi, am si mai multa incredere in masina si in copilotul meu, a spus Alex Filip, la finalul primei zile din etapa de la Timisoara.


Dinamobilul, asa cum a fost poreclit Citroen-ul C2 R2 cu care echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu concureaza si anul acesta in Campionatul National de Raliuri Dunlop, a facut senzatie la Timisoara. Masinuta noastra arata ca o minge de fotbal si, sincer, aveam ceva emotii pentru ca, aici la Timisoara, pasiunea pentru acest sport este foarte mare. Am fost placut surprins, si le multumesc pentru acest lucru, atunci cand suporterii de pe margine au aplaudat, chiar daca logo-ul clubului Dinamo este afisat mare pe masina, a mai spus Alex Filip.


Ziua de vineri a fost una perfecta si pentru FC Dinamo. Chiar daca echipa condusă de Mircea Rednic a fost condusa cu 1-0, dupa autogolul lui Simao, dinamovistii au revenit si s-au impus, la final, cu scorul de 4 la 1, prin golurile marcate de Cristea, Danciulescu, Torje si Niculescu. Sper sa avem si noi un final la fel de bun ca cel al echipei de fotbal. Sambata este o zi grea si trebuie sa ramanem concentrati pana la final. Imi doresc sa castig lupta la grupa A si sper ca nu vom avea niciun fel de probleme tehnice, a mai adaugat Alex Filip.


Sambata, in ziua a doua a Timis Rally, sunt programate 14 probe speciale cu o lungime totală de 119,7 kilometri. Startul oficial se va da din Lugoj, la ora 09:00, iar sosirea este programata la ora 18:55 in aceeasi localitate.


In 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu conteaza pe sprijinul partenerilor: Orange Romania, Citroen Romania, Coza Advertising, Converse si Colina Motors.


* rezultate provizorii pană la omologarea lor de catre FRAS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Rally Sprint DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2009