O cursa de placere

O cursa de placere
In data de 11 Iulie 2009 va avea loc cea de a II-a editie a Rally Sprint Botosani. Cu o lungime totala de 75,15 km din care 31,2 km de probe speciale acest raliu conteaza ca etapa a II-a in Campionatul de Rally Sprint al Romaniei 2009. La start se va afla si Campionul national al grupei H, Thomas Abraham, care l va avea alaturi pe Florin Dorca.
Distribuie pe Facebook
O curs a de placere

n data de 11 Iulie 2009 va avea loc cea de a II-a editie a Rally Sprint Botosani. Cu o lungime totala de 75,15 km din care 31,2 km de probe speciale acest raliu conteaza ca etapa a II-a in Campionatul de Rally Sprint al Romniei 2009.
La start se va afla si Campionul national al grupei H, Thomas Abraham, care l va avea alaturi pe Florin Dorca.
Thomas Abraham: Mergem la Botosani de placere si din respect pentru organizatorii care m-au surprins anul trecut prin pasiunea si profesionalismul lor. Invit ct mai multi colegi din Campionatul National sa se nscrie la startul unei etape de Rally Sprint care cu siguranta le va placea. Este o buna pregatire pentru proba de foc a macadamurilor din Romnia, Raliul Sibiului 2009. La aceasta etapa voi alerga cu Florin Dorca deoarece Rares are de sustinut niste examene in acest weekend. Ne vom prezenta la start ntr-un Mitsubishi Evo 9 de grupa H deoarece masina pe care alergam in Campionatul National (Mitsubishi Evo 8 grupa H) nu este nca pregatita de start.
Speram sa avem vreme buna si sa ne simtim ct mai bine la Botosani."

Florin Dorca: Imi face placere sa merg alaturi de Tomi la aceasta cursa. Sper sa avem un parcurs la fel de bun ca anul trecut la raliul Avram Iancu. Desigur, miza nu e aceeasi, dar ar fi un lucru foarte bun pentru moralul lui Tomi care are nevoie in etapele ramase din Campionatul National de concentrare maxima si de evolutii perfecte, pentru a-si putea pastra titlul de Campion National al grupei H. Va asteptam pe probe.
Distribuie pe Facebook
mai multe