A primit recent doua noi reclame. VIDEO cu masina pe care Dacia nu vrea sa o vanda si in Romania

A primit recent doua noi reclame. VIDEO cu masina pe care Dacia nu vrea sa o vanda si in Romania
  • Renault ofera in America de Sud o versiune pick-up a modelului Dacia Duster
  • Respectivul automobil este disponibil la vanzare cu pana la 143 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

A fost lansata pe piata la sfarsitul anului 2015 si ofera in versiunea de top un benzinar cu 143 de cai putere sub capota.

Primul crossover din istoria companiei Dacia, modelul Duster este oferit peste Ocean si intr-o versiune pick-up. Comercializat sub sigla Renault, utilitarul Oroch a debutat oficial la sfarsitul anului 2015 si lucreaza alaturi de doua motorizari pe benzina.

In versiunea de baza, propulsia este asigurata de o unitate de 1.6 litri si 110 cai putere. Varianta de top se bucura, in schimb, de un propulsor cu capacitatea cilindrica de 1.998 de centimetri cubi, capabila sa produca undeva in jurul a 143 de cai putere.

Ambele motoare aspirate in patru cilindri sunt insotite de o cutie manuala, numai modelul de doi litri avand insa sase rapoarte. Drept urmare, acesta accelereaza de la 0 la 100 km/h in 10.3 secunde, o imbunatatire de patru secunde comparativ cu cel entry-level.

La nivel de dotari, fiecare Duster Oroch ofera airbag-uri pentru sofer si pasager, jante din aliaj pe 16 inch, instalatie de aer conditionat si geamuri cu actionare eletrica. Versiunile superioare dispun inclusiv de limitator de viteza si sistemul multimedia Media Nav.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2017