Anuntul a devenit VIRAL. Uite cum incearca tipul asta sa isi vanda masina din '96

Anuntul a devenit VIRAL. Uite cum incearca tipul asta sa isi vanda masina din '96
  • O Honda Accord scoasa la vanzare are cel mai tare anunt de pe internet
  • Respectivul material a reusit sa adune peste 3.7 milioane de vizualizari
  • Posesorul automobilului japonez a primit pana acum peste 33 de oferte
Distribuie pe Facebook

Anuntul de vanzare al unui automobil Honda Accord fabricat in 1996 face zilele acestea inconjurul internetului. In numai cinci zile, materialul respectiv a reusit sa adune peste 3.7 milioane de vizualizari.

Prietena lui si-a scos de curand masina la vanzare, asa ca el nu a ezitat si a sarit numaidecat in ajutorul ei. Acum, aceasta Honda Accord fabricata in anul 1996 se poate lauda cu unul dintre cele mai tari anunturi din toate timpurile.

Vorbim, mai precis, despre un anunt video care a reusit sa adune in cinci zile peste 3.7 milioane de vizualizari. Drept urmare, nu este deloc de mirare ca au curs si ofertele pentru respectivul automobil japonez in doua portiere.

Ba chiar mai mult de atat, licitatia organizata pe eBay depasisese la un moment dat suma de 100.000 de dolari. Se pare insa ca a fost o eroare, persoanele din spatele celebrului site contactand vanzatorul pentru repunerea masinii.


Dupa alte 33 de oferte, pretul acestei Honda Accord cu 145 de cai putere sub capota si 227.070 de kilometri la bord se "ridica" la 1.675 de dolari. Cei interesati de automobilul japonez mai au insa suficient timp la dispozitie pentru a mari miza.

Distribuie pe Facebook
mai multe