BMW vorbeste in detaliu despre nava amiral M760Li xDrive

BMW vorbeste in detaliu despre nava amiral M760Li xDrive
  • BMW M760Li xDrive este cea mai rapida nava amiral construita vreodata de bavarezi
  • Este propulsata de un motor V12 de 6.6 litri
  • Atinge 100 de km/h in doar 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la BMW au lansat un video in care vorbesc in detaliu despre varful lor de gama si primul Seria 7 M Performance, incredibilul M760Li xDrive.

Daca esti in cautarea unei masini extrem de luxoase dar si foarte puternice in acelasi timp, probabil BMW-ul M760Li xDrive este alegerea potrivita pentru tine. Constructorul bavarez se lauda ca acesta este primul Seria 7 M Performance si ca este cea mai rapida nava amirala construita de ei...desigur, putin mai slaba decat Alpina B7 xDrive.

Pentru a te convinge, au facut chiar si un video, unde limuzina cu motor V12 de 6.6 litri si 610 cai putere iti este explicata in detaliu. Ni se mai spune si ca accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3.7 secunde, dar si ca poate atinge o viteza maxima de 305 km/h.

Daca esti mai greu de impresionat, atunci poate celalalt model care apare in video te va face sa renunti la orice indoiala. Acesta a fost botezat M760Li xDrive Excellence, si asa cum ii spune si numele, accentul cade mai mult pe lux decat pe sportivitate.

Distribuie pe Facebook
mai multe