Care C63 AMG? Altceva baga, de fapt, spaima in noul BMW M4. VIDEO

Care C63 AMG? Altceva baga, de fapt, spaima in noul BMW M4. VIDEO
  • BMW continua seria reclamelor amuzante
  • M4 Cabrio, cel mai nou actor ales de bavarezi
  • Urmatorul clip include si doua... inghetate
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor bi-turbo in sase cilindri, de trei litri si putin peste 430 de cai putere, noul BMW M4 se numara printre cele mai potente modele de clasa medie ale planetei.

Drept urmare, atunci cand este servit in versiunea cu transmisie DCT, automobilul bavarez de inalta performanta are nevoie de numai 4.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Iar aceasta reprezinta doar inceputul, clientii noului BMW M4 avand la dispozitie inclusiv un pachet Competition care, multumita celor circa 20 CP in plus generati de motorul anterior amintit, reduce timpul necesar sprintului 0 - 100 km/h cu 0.1 secunde.

Ce-i drept, acelasi automobil bavarez de inalta performanta are si cativa rivali pe masura, printre care un Audi RS5 de 450 cai putere si 3.9 secunde sau un Mercedes C63 AMG cu pana la 510 CP sub capota.

Amuzant este insa ca, potrivit ultimei reclame oficiale a noului BMW M4 - care vizeaza versiunea cu plafon retractabil, dupa cum vom vedea in imediat urmatorul material, altceva baga, de fapt, spaima in automobilul bavarez de inalta performanta.

Distribuie pe Facebook
mai multe