Masina cu lipici la fete si drifturi. NU este un BMW!

Masina cu lipici la fete si drifturi. NU este un BMW!
  • Noul i30 se promoveaza in Asia cu o reclama demna de seria Fast and Furious
  • Exemplarul folosit de Hyundai ascunde sub capota un benzinar turbo de 204 CP
  • Versiunea europeana ofera pentru moment cel mult un total de 140 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu surle si trambite la inceputul acestei luni, cea de-a treia generatie a modelului Hyundai i30 este promovata in Asia cu o reclama demna de seria Fast and Furious - din care reiese ca... compacta sud-coreana are lipici la fete si drifturi.

Lasand la o parte umorul involuntar al departamentului de marketing de la Hyundai, cu ocazia respectivului clip video aflam ca noul i30 poate fi comandat pe piata auto din Asia inclusiv intr-o versiune de motorizare 1.6 turbo de 204 cai putere.

Benzinarul in cauza lipseste cu desavarsire din portofoliul variantei europene a compactei sud-coreene, care nu ofera pentru moment mai mult de 140 CP - dintr-un 1.4 T-GDI, in cazul in care te intrebai.

Acelasi Hyundai i30 vandut pe Batranul Continent mai anunta si un 1.0 T-GDI de 120 CP, respectiv un 1.4 MPI de 100 CP, in timp ce clientii propulsoarelor turbodiesel vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o unitate de 1.6 litri si 95, 110 sau 133 CP.

Intr-un final, dupa cum precizam si anterior, cea de-a treia generatie a compactei sud-coreene va primi si o versiune de inalta performanta, comercializata sub indicativul N si alaturi de un 2.0 turbo.

Puterea maxima a motorului cu pricina ramane un mare mister, oficialii Hyundai preferand sa se limiteze la a preciza ca varianta i30 N - care va avea de concurat cu Volkswagen-ul Golf GTI, ar putea atinge o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2016