Opel invie emblema GSi. VIDEO cu prima masina din noua serie

Opel invie emblema GSi. VIDEO cu prima masina din noua serie
  • Opel lanseaza primul GSi din ultimii 15 ani
  • Noul GSi model are la baza actualul Insignia
  • Sub capota se ascunde un 2.0 turbo de 260 CP
Distribuie pe Facebook

Opel continua promovarea primului model GSi din ultimul deceniu si jumatate cu ajutorul unui material video plin de actiune, filmat pe celebrul circuit de la Nurburgring.

Vizitatorii Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt sunt asteptati la standul Opel pentru a studia si admira de aproape... primul GSi din ultimii 15 ani.

Noul model sportiv al companiei germane are la baza cea de-a doua generatie a celebrului Insignia si gazduieste in compartimentul motor un propulsor 2.0 turbo.

Puterea unitatii in patru cilindri se ridica la 260 CP si trece printr-o cutie automata cu opt rapoarte inainte de a ajunge la sistemul AWD cu vectorizare a cuplului.

La acest moment, performantele noului Opel Insignia GSi raman un mister, insa este de asteptat ca sprintul de la 0 la 100 km/h sa dureze mai putin de 7.5 secunde.

Exceptand pachetul tehnic de top, modelul companiei germane se mai poate lauda si cu o serie de imbunatatiri estetice, precum spoilerele fata / spate redesenate.

Jantele din aliaj cu design in cinci spite duble si diametrul de 20 inch completeaza meniul exterior, alaturi de praguri laterale proeminente si eleron pentru portbagaj.

Interiorul mizeaza pe un volan multifunctional cu parte inferioara plata, plus scaune cu suport lateral marit, create special pentru aceasta versiune sportiva.

Startul vanzarilor noului Opel Insignia GSi se va da in perioada imediat urmatoare, insa la acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la preturi.

Distribuie pe Facebook
mai multe