Prima reclama la noul Touareg scoate la iveala tot ce are SUV-ul german mai bun de oferit

Prima reclama la noul Touareg scoate la iveala tot ce are SUV-ul german mai bun de oferit
  • Un nou Volkswagen Touareg a debutat oficial la sfarsitul lui martie
  • SUV-ul companiei germane este acum mai usor si mai lung decat anterior
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase dotari in premiera absoluta
Distribuie pe Facebook

Faruri cu matrice de LED-uri, asistent pentru vederea pe timp de noapte, instrumente de bord digitale sau display tactil de 15 inch pentru sistemul de infotainment. Sunt doar cateva dintre tehnologiile care transforma noul Volkswagen Touareg in probabil cel mai inteligent Sport Utility Vehicle al momentului.

Lansat pe piata la inceputul anilor 2000, primul SUV din istoria companiei Volkswagen a ajuns de curand la generatia cu numarul trei. Dezvelita oficial in urma cu aproximativ o luna si jumatate, cea mai recenta reitetarie a modelului Touareg este construita la randul ei pe aceeasi platforma cu Audi Q7 si Porsche Cayenne.

Comparativ cu predecesorul sau, noul automobil al companiei germane este mai usor cu aproximativ 106 kilograme, in timp ce lungimea caroseriei in cinci portiere a crescut pana la valoarea de 4.878 de milimetri. Un alt detaliu extrem de interesant se afla in stransa legatura cu gama de motorizari si consta in disponibilitatea...

... unei unitati V8 TDI. Este vorba, mai precis, despre un propulsor cu doua turbine traditionale si un compresor mecanic electric, care lucreaza din greu pentru a produce o putere maxima de aproximativ 421 CP - livrata mai apoi ambelor punti, prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, daca te intrebai cumva.

Nu este singura surpriza placuta pregatita de cea mai reitetarie a modelului Touareg, generatia cu numarul trei a primului SUV din istoria companiei Volkswagen impresionand inclusiv prin echipamentele oferite. Farurile cu matrice de LED-uri sau instrumentele de bord digitale reprezinta doar cateva exemple in acest sens.

In acelasi timp, noul automobil al companiei germane mai anunta si un asistent pentru vederea pe timp de noapte, plus display tactil de 15 inch pentru sistemul de infotainment. Urmeaza apoi directia integrala, afisajul pe parbriz, suspensia pneumatica, volanul incalzit, scaunele fata cu ventilatie si masaj, iar lista poate continua.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2018