Producatorul o compara cu un Lamborghini de ultima generatie. Reclama a strans mii de vizualizari in doar cateva ore

Producatorul o compara cu un Lamborghini de ultima generatie. Reclama a strans mii de vizualizari in doar cateva ore
  • Kia a lansat la Detroit o noua generatie a modelului Forte
  • Compacta sud-coreeana se promoveaza in detrimentul unui Aventador
  • Masina asiatica va fi disponibila la vanzare alaturi de 147 CP
Distribuie pe Facebook

Lansata chiar la inceputul acestei saptamani, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, noua Kia Forte se promoveaza cu o reclama indrazneata, in care este comparata cu un Lamborghini de ultima generatie.

Organizata in perioada 14 - 28 ianuarie, editia din acest an a evenimentului North American International Auto Show - NAIAS, pe scurt, a marcat debutul unei noi generatii a compactei Kia Forte.

Cu un design care are ca principala sursa de inspiratiile liniile si formele modelului Stinger, sedanul companiei sud-coreene reprezinta una dintre cele mai atragatoare propuneri ale segmentului din care face pare.

Noua Kia Forte nu dezagameste insa nici la celelalte capitole, pachetului tehnologic - de exemplu, cuprinzand incarcare wireless pentru telefonul mobil sau compatibilitate cu Apple CarPlay si Android Auto.

Tot la capitolul vesti bune mai putem include, totodata, si lungimea mai mare 81 de centimetri a caroseriei, care se traduce atat printr-un interior mai spatios, cat si printr-o capacitate crescuta a portbagajului.

Sub capota, cea mai recenta generatie a compactei sud-coreene ascunde o unitate de 2.0 litri si 147 CP, astfel ca este extrem de probabil sa ridici o spranceana cand vei vedea cum se promoveaza sedanul lansat la Detroit.

Pentru prima ei reclama oficiala, noua Kia Forte a fost scoasa pe circuit si pusa fata in fata cu un... Lamborghini Aventador - exact, acel Lamborghini Aventador, sportiva italiana cu motor V12 de 700 CP.

Filmarea cu pricina a avut mare priza la public - nici nu este greu sa iti dai seama de ce, materialul video in cauza reusind sa adune cateva mii bune de vizualizari in doar cateva ore de la urcarea lui pe Youtube.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2018