Soferi, suntem salvati! VizClear HD, inventia mileniului sau un plastic ordinar?

Soferi, suntem salvati! VizClear HD, inventia mileniului sau un plastic ordinar?
  • Nu ai 20 de lei de ochelari de soare? Da 180 pe VizClear!
  • Dispozitivul e un plastic banal cu un strat polarizat
  • Teleshopping pentru clientii de varsta a 3-a
Distribuie pe Facebook

Cand credeam ca nu mai avem nicio scapare, cand credeam ca totul e pierdut, mi s-a aratat in fata ochilor, undeva pe un post de televiziune obscur, Tele 7 ABC parca, cel mai reusit spot publicitar din lume la un produs auto.

Dupa ce am vazut reclama la VizClear HD, viata mi s-a schimbat complet. Am devenit un alt om, mai bun, mai sincer, mai echilibrat si mai plin de viata. Nu ai cum sa ramai indiferent la chinurile pe care le traiesc soferii din acest clip publicitar. De dureri in piept, crampe, arsuri, mai ceva ca pe masa de operatii, au parte soferii care nu au masina dotata cu VizClear HD.

Intors parca din reclamele anilor '90 la lansete mici de pescuit care se baga in torpedou sau la aparate de stors fructe, de ce nu chiar la tigaile Mirabelei si la saltelele miraculoase, aceasta reclama de teleshopping are o uriasa putere de convingere. Nu cunosc vreun sofer care sa fi urmarit acest spot dublat de niste dudui aflate la menopauza si sa nu fi cumparat acest produs revolutionar.

VizClearHDFara VizClearVizClearHDCu VizClear

'E incredibil cat de clar vad totul!' spune o gagicuta, destul de buna de altfel. Pai pune-ti bre ochelari daca nu vezi clar! Un tataie spune 'Fantastic, ce culori! Parca strada s-ar fi trezit la viata!' Unchiule, strada s-a trezit, dar mata, nu prea. Niciun binoclu nu te mai ajuta pe tine... Si alta duduie ne spune ca datorita VizClear HD nu mai trebuie sa poarte ochelarii de soare. Ba eu in locul ei i-as purta, ca poate asa ii sta si peruca la locul ei...

Fara indoiala, acest VizClear HD este ceva inedit. Special destinat pentru sarmanii care nu isi permit niste ochelari de soare care incep de la 20 de lei, marca celebra Gay Ben. Este un accesoriu revolutionar, perfect pentru SUV-uri sau alte masini inalte si persoane scunde, astfel incat sa privesti pe sub el. Cam ca toti cei din acest clip, care ajung cu privirea sub parasolar. Macar le filtreaza cerul, nu traficul, tot e bine.

Partea buna este pretul. Doar 180 de lei plus taxe de transport. Si primesti inca unul gratis, ca sa fericesti si pe altcineva. Asadar daca nu ai ochelari de soare, daca conduci doar cu lumina in ochi, daca la tine in oras toata lumea de pe contrasens merge cu faza lunga si daca esti prea prost ca sa te folosesti de propriul parasolar al masinii, iti recomandam VizClear HD!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2016