Bridgestone lanseaza doua noi anvelope pentru scutere performante

Bridgestone lanseaza doua noi anvelope pentru scutere performante
Nu este deloc usor sa circuli pe 2 roti prin traficul aglomerat. Mai ales in Romania... Asa ca mereu ai nevoie de cele mai bune anvelope, daca vrei aderenta maxima indiferent de conditiile meteo. Bridgestone pluseaza si lanseaza doua noi pneuri pentru scuterele performante, Battlax SC2 si SC2 Rain.
Distribuie pe Facebook

Bridgestone, compania numărul unu la nivel mondial în anvelope și produse din cauciuc1, îmbunătățește gama de anvelope pentru scuter, folosind tehnologia de top utilizată în dezvoltarea anvelopelor de motocicletă Battlax.

Începând cu februarie 2018, conducătorii scuterelor maxi pot alege între Battlax Scooter SC2, anvelopa sport și Battlax Scooter SC2 Rain, anvelopa de zi cu zi pentru scuterele maxi.

Nico Thuy, președintele Motorcycle Europe, Bridgestone EMEA, explică: „Bridgestone se apropie de consumatori prin dezvoltarea de două versiuni de anvelope din gama Battlax pentru scuter pentru a veni în întâmpinarea diferitelor stiluri de utilizare și conducere ale unui scuter. Aplicând tehnologia Battlax, de referință pentru industria de anvelope pentru motociclete, pe ambele modele, Battlax Scooter SC2 și SC2 Rain, putem garanta o perfomanță de necombătut.”

Battlax Scooter

Battlax Scooter SC2: anvelopa sport pentru orice scuter maxi

Battlax Scooter SC2 este construit pentru a garanta performanța pe uscat, fiind dezvoltată pe baza tehnologiilor Battlax Hypersport S21. Șoferii vor aprecia felul în care întregul pachet SC2 accentuează ușurința și plăcerea de conducere a scuterelor sport.

Designul foarte sportiv al anvelopei de față și al celei din spate garanteză rigiditatea optimă și performanța la contactul cu suprafața prin intermediul unor noi compuși ce au fost selectați pentru a obține aderență la uscat excepțională, în orice intervale de temperatură.

Pe anvelopa din spate, compusul triple-layer2 oferă șoferilor cea mai bună experiență posibilă din ambele lumi: aderență mare și senzație bună de contact în viraje datorate compusului de pe umărul anvelopei și rezistență la uzură a anvelopei datorată compusului central, asigurând performanță maximă pe întreaga durată de viață.

Battlax Scooter

Battlax SC2 Rain: anvelopa de touring de zi cu zi, pentru siguranță și confort pe ud

Battlax Scooter SC2 Rain oferă tracțiune și manevrabilitate excelente pe suprafețele ude susținând șoferii de scuter în drumurile lor de zi cu zi. Dezvoltarea se bazează pe tehnologiile introduse de noua anvelopă Battlax Sport Touring T31, garantând siguranță și încredere indiferent de condiții.

Atât anvelopa de față, cât și cea de spate dispun de același profil ca și Battlax T31 sport touring care este construit pentru a oferi stabilitate în linie dreaptă și răspuns rapid în viraje. Performanța pe ud este îmbunătățită de rata mai mare de canale care îmbunătățeste drenarea apei și de noi compuși de cauciuc cu conținut mare de dioxid de siliciu ce oferă aderență excepțională pe suprafețe reci si ude.

Compusul triple-layer3 de pe anvelopa de spate oferă aderență și senzație de contact ridicate în viraje rezultate din compusul umărului și rezistență la uzură garantată de compusul central, asigurând performanță maximă pe întreaga durată de viață.

Anvelopa Battlax Scooter SC2 este disponibilă pe două dimensiuni, pentru față și spate; SC2 Rain oferă o dimensiune pentru față și 3 pentru spate.

Battlax Scooter

Distribuie pe Facebook
mai multe