Oficial Dacia: Modificarea taxei de poluare va incetini piata auto

Oficial Dacia: Modificarea taxei de poluare va incetini piata auto
Taxa de poluare, care va fi platita si de proprietatarii autovehiculelor inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007, va afecta intr-o mai mare masura vanzarile de masini noi.
Distribuie pe Facebook
Astfel, clientul va avea parte de un buget redus in conditiile in care el nu va mai obtine aceeasi suma pe masina veche, asa cum se intampla pana acum.
Mihai Bordeanu, directorul de marketing al Dacia pe piata locala, sustine ca aceasta taxa va incetini piata auto in prima instanta, insa clientii se vor obisnui in cele din urma cu ea.

"Noua taxa, ca orice fenomen, va afecta piata la inceput, dupa care clientii se vor obisnui si cu noua taxa, asa cum a fost si cu cea veche. Vor integra aceasta taxa in procesul de achizitie. Un client de Logan sau de un alt model, are doua variante, fie sa o vanda, fie sa o caseze si sa achizitioneze ceva nou. Nu taxa auto va influenta piata auto in 2011, ci starea economiei - daca vom avea sau nu crestere economica. Nu se pune problema cand isi va reveni piata auto, ci cand isi va reveni piata", a declarat Bordeanu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Taxa Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2011