Stire calda: la Iasi nu se mai plateste taxa de poluare!

Stire calda: la Iasi nu se mai plateste taxa de poluare!
Daca nu la nivel national, macar in cateva orase, lucrurile sa se aseze asa cum trebuie. Daca ia Iasi, magistratii au decis ca taxa de poluare este ilegala si ca cei care refuza sa o plateasca au castig de cauza, la Cluj nu se mai ridica masinile parcate ilegal. In rest, mai ales in Bucuresti, aceeasi poveste ilegala, dar... permisa de autoritati. Bravo Iasi, Bravo Cluj!
Distribuie pe Facebook
Potrivit magistratilor ieseni, soferii care refuza sa achite taxa de poluare vor avea castig de cauza in justitie, iar cei care au platit-o deja isi vor recupera banii. Mai mult, persoanele care au pierdut procesele in mod definitiv sunt sfatuite sa faca cerere de revizuire, iar de acum inainte, functionarii de la "Inmatriculari" ar trebui sa inscrie autoturismele in circulatie fara plata taxei de poluare. In luarea deciziei, magistratii ieseni au tinut cont de faptul ca la Curtea de Justitie a Uniunii Europene taxa a fost declarata neconforma.

La Cluj nu se mai ridica masini

In acest timp, magistratii din Cluj-Napoca au anulat hotararea primariei locale prin care se permitea ridicarea masinilor parcate neregulamentar, considerand ca e ilegala. Decizia e irevocabila, iar judecatorii o vor motiva zilele urmatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe