Ca sa se bucure cat mai mult de ele, proprietarii de Mazda MX-5 Mk1 din Europa pot comanda acum piese noi originale

  • Catalogul MX-5 Restoration Parts este disponibil si in Europa
  • Include 116 piese pentru masinile cu volan pe stanga
  • Printre ele si jante Enkei
Distribuie pe Facebook

Multumita catalogului Mazda MX-5 Restoration Parts, proprietarii acestei decapotabile atat de indragite pot comanda acum si in Europa piese noi, originale, pentru a-si tine bijuteriile pe patru roti cat mai mult in circulatie.

Tuturor ne place sa vedem pe strazi masini clasice dar putini stiu ca este foarte greu sa pastrezi o asemenea bijuterie pe patru roti in stare perfecta de functionare.

Cea mai mare provocare sunt piesele de schimb, pentru ca in cele mai multe cazuri nu gasesti unele originale si trebuie sa apelezi la tot felul de piese aftermarket. Sau la mana a doua, daca vorbim de butoane sau alte componente care nu afecteaza integritatea masinii sau siguranta pasagerilor.

Mazda MX-5 Mk1

Mai multi producatori au decis sa vina in ajutorul pasionatilor auto si au dezvoltat programe prin care le ofera acestora piese originale, noi, pentru masinile lor clasice. Nissan are un astfel de program pentru R32 GT-R, R33 GT-R si R34 GT-R, iar Mazda vrea sa pastreze pe sosea cat mai multe exemplare MX-5 din prima generatie cu ajutorul catalogului Mazda MX-5 Restoration Parts.

Mazda MX-5 Mk1

Pentru a se asigura ca oferta include piesele cel mai des cautate, Mazda s-a consultat cu diferite fan cluburi din Japonia, SUA si Europa dar si cu mai multi specialisti in comertul cu piese auto.

Mazda MX-5 Mk1

Catalogul a ajuns anul trecut in SUA iar acum a venit timpul ca si posesorii de MX-5 Mk1 din Europa sa primeasca piese pentru masinile lor. Mai exact, 117 piese pentru masinile cu volan pe stanga si 156 pentru cele cu volan pe partea dreapta.

Mazda MX-5 Mk1

Lista include, printre altele, plafon de tip soft top, jante Enkei, ornamente interioare, componente mecanice, suruburi sau chiar si saibe.

Toate sunt confectionate in Japonia, folosind tehnici si materiale moderne pastrand insa aspectul original.

Mazda MX-5 Mk1

Mazda MX-5 Mk1

Mazda MX-5 Mk1

Mazda MX-5 Mk1

Mazda MX-5 Mk1

Mazda MX-5 Mk1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mazda MX-5 Mk1
mai multe