Cabriolete de ocazie: ce masina decapotabila poti sa-ti cumperi cu maxim 5400 de Euro?

Cabriolete de ocazie: ce masina decapotabila poti sa-ti cumperi cu maxim 5400 de Euro?
Ca sa profiti din plin de caldura verii care se anunta imediat dupa aceste zile ploioase, nu ar fi rau sa vizitezi marea sau sa te plimbi in week-end la bordul unei masini decapotabile. Si poti face asta fara sa investesti prea multi bani, iar sansele sa gasesti o masina buna la un pret accesibil sunt mari in zilele noastre. Iata ce masini cabrio INMATRICULATE RO poti sa cumperi cu maximum 5000 de Euro, dupa negociere.
Distribuie pe Facebook

Cabriolete de ocazie: ce masina decapotabila poti sa-ti cumperi cu maxim 5000 de Euro?

Desigur, prima varianta care vine tuturor in minte, este un BMW E36 cabrio. Iata un exemplu aici de BMW 320 cabrio, care pare cam ingrijit. Insa pretul de 4300 Euro este destul de maricel. Un pret bun pentru un 320 cabrio din 1995-1997 este in jur de 4000 de Euro, cu piele si climatronic. Daca masina este un 325, adica te poti bucura si de ceva viteza, pretul poate ajunge si la 5000 de Euro. Nu uita sa verifici decapotarea electrica daca merge, dar si clima si starea tehnica. Iar o chestie foarte importanta este geamul de plastic al plafonului: costa 1700 RON, nou, la Bavaria. Deci nu ai vrea sa fie taiat sau rupt...

BMW 320 Cabrio, an de fabricatie 1995, 4300 Euro

Cabriolete de ocazie: ce masina decapotabila poti sa-ti cumperi cu maxim 5000 de Euro?

Daca vrei ceva mai nou, nu ai multe optiuni. Insa una dintre ele este un Opel Astra Bertone Cabrio. Ai aer conditionat si decapotare electrica, piele si navigatie mica. Insa nu te poti bucura de tractiunea spate ca la BMW. Oricum, este o varianta buna si ieftina, care poate sa-ti satisfaca placerea de a conduce o masina sub cerul liber, cu pletele in vant. In plus, piesele de Opel nu sunt cele mai scumpe si masinile sunt cunoscute a fi destul de fiabile.

Opel Astra Bertone Cabrio, motorizare 2.2 147 cp, an de fabricatie 2001, 4799 Euro

Cabriolete de ocazie: ce masina decapotabila poti sa-ti cumperi cu maxim 5000 de Euro?

Chiar daca depaseste putin bugetul de 5000 de Euro, sigur proprietarul cand a cerut 5400 s-a gandit sa obtina un 5000 dupa negociere. In SLK te bucuri de piele, aer conditionat si un hardtop pliabil. Insa primul lucru la care trebuie sa fii atent cand te duci sa vezi starea acestei masini, este functionalitatea plafonului. SLK este prima masina cabrio cu plafon decapotabil rigid, iar sistemul este unul destul de invechit si folosit. Totusi, dupa 14 ani de utilizare, sunt sanse destul de mari ca motorasele de la plafon sa nu mai mearga cum trebuie. Iar o reparatie a acestora... te va duce de rapa.

Mercedes-Benz SLK 230, an de fabricatie 1997, 5400 Euro

Cabriolete de ocazie: ce masina decapotabila poti sa-ti cumperi cu maxim 5000 de Euro?

Daca vrei sa dai si mai putini bani, ai cateva optiuni: Renault R19, Audi 80, Fiat Punto, Renault Megane, Golf 3, etc. Insa o varianta buna ar fi acest Audi 80 din 1992, cu motor de 2300 cmc. Si asta pentru aspect care e mai reusit decat alte masini cabrio ale vremii. De acord, este destul de veche masina, dar e si dotata: piele, AC, ABS, pilot automat, etc. Iar pentru asta, platesti 2800 de Euro. Si daca esti un bun cumparator, cred ca poti ajunge si mai jos cu pretul... Dar nu uita sa verifici starea masinii: tehnica, mecanica, electrica, etc. Sa mearga AC-ul, ca daca e ceva stricat nu-l mai repara nimeni. Iar faza cu: nu are freon, e veche si rasuflata...

Audi 80 Cabrio, an de fabricatie 1992, motor 2300 cmc, 2800 Euro

Cauta in BAZARUL AUTO 4TUNING si alte masini decapotabile la bani putini!

Distribuie pe Facebook
mai multe