Protectie anti Coca-Cola si cafea pentru tapiteria auto? Da, se poate!

Protectie anti Coca-Cola si cafea pentru tapiteria auto? Da, se poate!
Ai vazut vreo masina cu tapiteria de interior textila, care sa nu aiba nicio pata? Eu nu. Si e si normal, daca ne petrecem multa vreme in masina. Aici bem, mancam si nu numai... Iar cand pui cana de cafea in suportul special, dar nimeresti intr-o groapa clasica de Bucuresti, te vei trezi cu pete pe tapiterie, inevitabil. E doar un exemplu, dar intalnit des. Insa exista si o solutie pentru asta!
Distribuie pe Facebook

Cu produsul despre care iti voi vorbi in filmul de mai jos iti voi arata niste demonstratii spectaculoase pe care eu le-am facut la mine in curte, dar pe care si tu le poti face - sau oricine altcineva - in bucatarie sau in fata blocului.
Iar cine este detailer o poate face pentru clientii sai, uimindu-i cu siguranta!
Este un produs cu o diversitate extraordinar de mare in aplicatii. Il poti folosi si in curatenia domestica si, practic, oriunde. Dar in acest film vei descoperi cum folosirea acestui produs ne da noua posibilitatea sa livram un serviciu premium de curatare interior, cu 12 luni de garantie. Ti se pare ciudat ca vorbim de garantie la un serviciu de curatenie? Urmareste-ma mai departe.
In Europa, desi folosit, protectorul textil nu este atat de familiar publicului larg si, in realitate, este chiar foarte putin cunoscut. Asta mai ales in comparatie cu SUA. Dar pentru ca a venit vorba, pot sa iti spun ca dupa anii 50 ai secolului trecut, cand a fost inventat Scotchgard, protectorul textil de la 3M, a existat o adevarata frenezie in masa.
Toata lumea testa si facea publice noi si cat mai neasteptate utilizari ale acestui produs. Astfel, el s-a folosit pentru mingiile de tenis, care se murdareau mult mai greu. S-a folosit la subratul camasilor, tricourilor si treningurilor, ca sa nu se mai impregneze cu transpiratie. S-a folosit pe draperii, pe canapele si fotolii, pe fete de masa si cearceafuri. Iar lista ar putea continua mult si bine. Chiar si in film am aratat cum 3M expune si astazi pe siteul sau 101 de utilizari diferite ale acestui produs.
De ce este important pentru tine sa vezi acest film si sa fii informat despre ce este si cum functioneaza protectorul textil?

Daca esti interesat de detailing sau, in general, de ingrijirea profesionala a masinilor, vei folosi singur sau vei solicita sa se foloseasca acest produs de catre detailerul tau.

Asa cum am spus mai sus, ca si client, poti beneficia de un avantaj major achizitionand o garantie impotriva murdaririlor accidentale.

De asemenea, uneori, poti obtine un pret mai mic pentru a doua curatare, cand la prima s-a folosit un protector textil, pentru ca masina se va curata mai usor.

Iar ca si client, intotdeauna, ai un avantaj cumparand servicii cu garantie, pentru ca in general NIMENI nu vinde CURATENIE cu GARANTIE! Iar cine o face, inseamna ca stie ceva meserie!

Daca esti detailer, nu trebuie sa mai spun: iti vei servi clientul mai bine!

Daca esti doar pasionat de lucruri noi, utile si spectaculoase, iti poti folosi creativiatea - urmand exemplele pomenite mai sus - si poti utiliza acest produs in cele mai inedite domenii: sport, calatorii, restaurante si hoteluri, transporturi interne si internationale, in orice receptie sau unde exista trafic intens si, nu in ultimul rand, in domeniul casnic.

Vezi filmul acesta, urmareste cu atentie demonstratiile de la sfarsit si spune-ne ce parere ai despre acest produs!

Sondaj

Ai apela la un astfel de produs care iti protejeaza tapiteria masinii?

Protectorul Textil

Distribuie pe Facebook
mai multe