A fost candva cel mai puternic Audi de pe strazi, insa nu multi isi mai aduc astazi aminte de el. VIDEO

A fost candva cel mai puternic Audi de pe strazi, insa nu multi isi mai aduc astazi aminte de el. VIDEO
  • Audi a lansat in 2007 cea mai puternica masina a sa
  • Vechiul RS6 C6 Avant oferea un V10 cu 580 CP
  • Sub capota au fost instalate inclusiv doua turbine
Distribuie pe Facebook

Pus in miscare de un benzinar cu zece cilindri in V si 580 de cai, vechiul Audi RS6 C6 se putea lauda inclusiv cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.6 secunde.

Cel mai puternic model oferit de compania Audi in urma cu aproximativ un deceniu? Un break cu motor V10 bi-turbo de cinci litri si aproximativ 580 de cai.

Suna nebuneste, insa acesta este adevarul: prezentat cu ocazia Salonului Auto organizat la Frankfurt in toamna anului 2007, vechiul RS6 C6 Avant a reusit sa surprinda o lume intreaga cu cifrele sale.

Printre atractiile super-break-ului german se mai numara si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.6 secunde. Plus o viteza de top de 250 km/h.

Drept urmare, prezenta pe lista cu dotari standard a sistemului de tractiune integrala quattro, dar si a unor discuri de franare de dimensiuni mai mult decat generoase nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.

In ceea ce priveste partea estetica, numeroase elemente separa vechiul Audi RS6 C6 Avant de modelul standard. Inclusiv un set de extensii pentru aripile laterale.

Asa cum era de asteptat, de la exterior nu lipsesc nici spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate, evacuarea dubla sau jantele din aliaj cu design unic - in cinci spite, in cazul de fata.

La interior, super-break-ul companiei germane se remarca in special prin volanul cu parte inferioara plata. Si totusi, nu vor trece neobservate nici scaunele sport...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2019