A testat, in sfarsit, noul model cu motor de 2.0 litri si 455 CP de la Volvo. "Este o masina cu adevarat grozava"

A testat, in sfarsit, noul model cu motor de 2.0 litri si 455 CP de la Volvo. "Este o masina cu adevarat grozava"
  • A testat, in sfarsit, noul model cu motor de 2.0 litri si 455 CP de la Volvo
  • "Este o masina cu adevarat grozava"
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecut - in 2021, printr-un binemeritat facelift, cel mai recent Volvo XC60 din istorie nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Oferit si pe piata din Romania - la preturi care incep de la suma de 53.490 de euro, respectivul SUV se remarca in special prin design-ul extrem de atragator al caroseriei, acolo unde luminile de zi inspirate de ciocanul lui Thor promit sa atraga, impreuna cu jantele din aliaj de pana 21 de inch, numeroase priviri.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, meniul disponibil debuteaza cu ceasuri de bord digitale si un display central amplasat vertical, seria vestilor bune continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, cu scaune sculptate atent, imbracate, optional, in amestec de lana, o instalatie audio de inalta fidelitate - semnata de specialistii de la Bowers&Wilkins, un sistem de climatizare cu reglare automata, pe multiple zone, a temperaturii, schimbator de viteze din cristal etc.

Noul XC60 se mai poate lauda - in cele din urma, si cu o gama de motorizari extrem de varianta, lista optiunilor puse la dispozitia viitoriilor cumparatori culminand cu o versiune T8 AWD. Varianta care combina un propulsor de 2.0 litri - pe benzina, cu o unitate electrica pentru un total de 455 de cai putere, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 4.9 secunde, plus un consum de carburant mediu de numai 1.0 %, dezvaluie compania producatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2023