Are doar 450 de CAI sub capota, insa face suta in numai TREI secunde. VIDEO ca sa te convingi si singur

Are doar 450 de CAI sub capota, insa face suta in numai TREI secunde. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noul Porsche 911 este oferit in doua versiuni de motorizare
  • Varianta de top ofera 450 de cai putere si tractiune integrala
  • Modelul 4S sprinteaza de la 0 la 96 km/h in trei secunde
Distribuie pe Facebook

Anuntata inca de la sfarsitul anului trecut, cea mai noua generatie a legendarului Porsche 911 este o bestie de masina. Chiar daca nu ofera mai mult de 450 de cai putere, versiunea Carrera 4S are nevoie de doar trei secunde pentru a accelera de la 0 la 96 de kilometri pe ora.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, cea de-a opta generatie a legendarului Porsche 911 a fost prezentata pentru prima oara in fata publicului larg acum mai bine de sase luni, cu ocazia salonului auto international organizat peste Ocean, la Los Angeles, in toamna anului trecut.

Disponibila zilele acestea la vanzare inclusiv pe piata din Romania, sportiva companiei germane vine momentan in doar doua versiuni de motorizare, ambele puse in miscare de cate o unitate bi-turbo de trei litri si 450 de cai putere. O cutie automata cu opt trepte de viteza este oferita in standard in ambele cazuri.

Spre deosebire de varianta de baza, care livreaza cei 450 de cai anterior mentionati unei singure punti, modelul Carrera 4S pluseaza cu un sistem inteligent de tractiune integrala, de unde si timpul de numai 3.6 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Care scade cu 0.2 secunde in cazul in care...

... clientul opteaza pentru pachetul optional Sport Chrono. In realitate insa, versiunea de top a noului Porsche 911 este mai rapida decat declara oficialii companiei germane, un test recent scotand la iveala ca sprintul de la 0 la 60 de mila pe ora (0 - 96 km/h) dureaza, de fapt, doar trei secunde, daca poti sa crezi.

Asa cum spunem de fiecare data, nu este nevoie sa crezi neaparat cele spuse de noi, ci te poti convinge si singur urmarind materialul video de mai jos:

Distribuie pe Facebook
mai multe