Are motor pe benzina, dar suna ca o masina diesel. VIDEO ca sa te convingi si singur

Are motor pe benzina, dar suna ca o masina diesel. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Britanicii au scos in teste noul Hyundai Kona
  • Acestia au ramas surprins de sunetul motorului pe benzina
  • Jurnalistii au punctat insa si punctele pozitive
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai neplacute aspecte legate de noul Hyundai Kona? Motorul pe benzina suna si vibreaza... ca unul diesel.

Prezentat in fata lumii intregi la mijlocul anului trecut, noul Hyundai Kona aduce o mare pata de culoare in lumea crossoverelor de clasa subcompacta. Si chiar daca nu este pe placul oricui, design-ul inedit al modelului sud-coreean va atrage de fiecare data privirile tuturor celor din jur.

Nu este insa vorba doar despre detalii si forme nonconformiste, acelasi automobil impresionand inclusiv prin pachetul generos de dotari pe care il ofera clientilor sai. Putem aduce apoi in discutie, fara niciun fel de problema, garantia de pana la cinci ani, dar si gama variata de motorizari.

Si daca tot veni vorba despre propulsoare, trebuie mentionat ca unitatea T-GDi pe benzina suna si vibreaza... exact un motor diesel. Aceasta este, de altfel, una dintre neplacerile scoase in evidenta de catre britanicii de la carwow, in testul pe care l-au realizat cu sud-coreeanul de clasa subcompacta.

In Romania, noul Hyundai Kona porneste de la 19.004 euro, insa poate fi achizitionata cu doar 13.237 de euro prin programul Remat 2018. Modelul de baza ofera o motorizare turbo cu capacitatea cilindrica de un litri si 120 de cai putere, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte.

Echiparea standard cuprinde lumini de zi cu tehnologie LED, jante din otel pe 16 inch, proiectoare de ceata, dar si aer conditionat manual. Nu lipsesc din meniu, de altfel, nici bancheta spate rabatabila, eamurile electrice sau pilotul automat cu posibilitate de ajustare a limitei de viteza.

La polul opus avem varianta Luxury + cu propulsor 1.6 diesel de 136 CP, cutie DCT in sapte rapoarte si tractiune integrala, cu un pret de lista de 29.119 euro. In cazul acestei versiuni, pana si afisajul pe parbriz ori tapiteria realizata partial din piele sunt oferite fara costuri suplimentare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2018