ASA arata noul Opel Insignia fara faimoasele faruri Matrix LED. PLUS: Cum se conduce rivalul lui Passat

ASA arata noul Opel Insignia fara faimoasele faruri Matrix LED. PLUS: Cum se conduce rivalul lui Passat
  • Noul Opel Insignia a fost lansat in primavar acestui an
  • Automobilul german cantareste cu pana la 175 kg mai putin ca pana acum
  • Clientii vor avea la dispozitie pana la 260 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Primul test video realizat in compania celei de-a doua generatii a modelului Opel Insignia ne dezvaluie atat cum arata automobilul german in lipsa faimoaselor faruri cu matrice de LED-uri, dar si cum acesta se conduce.

Ca germanii de la Opel au scos de curand o noua generatie a modelului de mare succes Insignia, ei bine... nu mai reprezinta deja niciun secret pentru absolut nimeni.

De asemenea, intreaga planeta a reusit sa afle pana la acest moment ca automobilul german cantareste cu pana la 175 de kilograme mai putin decat predecesorul sau.

Situatia se repeta in cazul ampatamentului mai mare cu aproximativ noua centimetri sau a gamei de motorizari care ofera pana la 260 de cai putere sub capota.

In plus - dupa cum precizam si anterior, de altfel, aceeasi generatie cu numarul doi a modelului de mare succes Opel Insignia mai propune si o serie de tehnologii de ultima ora.

Reamintim, dintre acestea, de farurile cu matrice de LED-uri, scaunele cu masaj, afisajul pe parbriz, cutia automata in opt trepte sau sistemul 4x4 cu vectorizare a cuplului.

Niciunul dintre echipamentele anterior mentionate nu se regasesc insa in dotarea standard a versiunii de baza, similara exemplarului luat in teste de publicatia Carbuyer.

Asadar, fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, iata cum arata automobilul german fara faimoasele faruri cu matrice de LED-uri, dar si cum se conduce el.

Distribuie pe Facebook
mai multe