Au scos in teste noua masina a fostului sef de la BMW M. "Uitati de comparatiile cu Golf GTI!"

Au scos in teste noua masina a fostului sef de la BMW M. "Uitati de comparatiile cu Golf GTI!"
  • Hyundai a lansat in aceasta toamna prima sa compacta sportiva
  • Masina sud-coreeana ofera in standard un 2.0 turbo de 250 CP
  • Clientii vor avea la dispozitie si o versiune Performance de 275 CP
Distribuie pe Facebook

Seria de lauda la adresa noii masini a fostului sef de la BMW M continua. De-aceasta data este randul britanicilor de la Evo sa se arate impresionati de Hyundai i30 N.

La mijlocul lunii septembrie, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, oficialii Hyundai au prezentat in fata lumii intregi prima compacta sportiva din istoria companiei.

Botezata i30 N, respectiva masina sud-coreeana a fost dezvoltata sub atenta indrumare a fostului sef de la BMW M, Albert Biermann, si porneste pe urmele competitiei alaturi de un 2.0 turbo.

Clientii au la dispozitie doua arome diferite de putere - cu 250 sau 275 CP sub capota, o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completand in ambele cazuri fisa tehnica.

Dupa cum precizam si anterior, pe langa cei 25 CP extra, versiunea de top a primei compacte sportive de la Hyundai mai dispune si de un diferential electronic, plus jante pe 19 inch.

Sistemul de franare cu discuri de 345 mm pe puntea fata sau evacuarea cu valve controlabile sunt alte doua elemente rezervate exclusiv variantei Performance a noului i30 N.

Asa cum precizam si anterior, respectiva masina sud-coreeana - dezvoltata sub atenta indrumare a fostului sef de la BMW M, are un pret de pornire in Germania de 29.700 de euro

In schimb, modelul de top, cu 275 CP sub capota, este comercializat in schimbul unei sume minime de 32.200 sau, daca vrei, cu 2.500 de euro mai mult decat versiunea de baza, de 250 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2017