Au testat cel mai nou SUV de la AUDI. Impresiile lasate de masina care concureaza cu BMW X6

Au testat cel mai nou SUV de la AUDI. Impresiile lasate de masina care concureaza cu BMW X6
  • Au testat noul Audi Q8
  • Este disponibil si in Romania
  • Pleaca de la 76.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a lansat noul Q8 cu putin timp in urma, iar acum primele exemplare ajung pe mana jurnalistilor auto. Care sunt impresiile lasate de SUV-ul Coupe din Ingolstadt, afli din clipul video de mai jos.

Vazand ca segmentul SUV-urilor Coupe este din ce in ce mai popular in randul clientilor, nemtii de la Audi au luat decizia sa ofere si ei un astfel de model care sa rivalizeze direct cu BMW X6 si Mercedes-Benz GLE Coupe.

Asa a luat nastere Q8, un SUV sportiv cu plafon plonjat, liniile agresive si o grila frontala supradimensionata. La interior, constructorul din Ingolstadt nu a facut niciun compromis si a echipat noul Q8 cu tehnologie de ultima ora si finisaje si materiale de cea mai buna calitate.

Masina a ajuns acum pe mana jurnalistilor auto, inclusiv a celor de la CarWow, a caror recenzie o poti urmari in clipul video de mai jos. Pe scurt, noul Audi Q8 impresioneaza la anumite capitole dar atunci cand vine vorba despre sportivitate, BMW-ul X6 este ceva mai potrivit.

Audi Q8 poate fi comandat si de catre clientii din Romania. Este disponibil intr-o singura varianta, Q8 50 TDI, cu motor diesel de 3.0 litri, 286 de cai putere, transmisie automata Tiptronic cu 8 trepte si tractiune integrala Quattro. Pretul de pornire? 76.500 de euro cu TVA.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2018