Au testat in sfarsit cel mai ieftin SUV de la Volkswagen. In Romania, masina germana porneste de la 16.944 euro

Au testat in sfarsit cel mai ieftin SUV de la Volkswagen. In Romania, masina germana porneste de la 16.944 euro
  • Volkswagen a lansat la Frankfurt cel mai ieftin SUV al sau
  • Noul T-Roc porneste in Romania de la 16.944 euro, TVA inclus
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase unitati TSI si TDI
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza ofera o motorizare turbo de un litru si 115 cai putere, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata. Echiparea standard include lumini de drum si stopuri cu tehnologie LED, plus aer conditionat manual si sistemele Lane Assist sau Autonomous Emergency Braking.

Desfasurata in perioada 14 - 24 septembrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt a gazduit zeci de premiere mondiale sau europene, vizitatorii prezenti la fata locului avand ocazia de face cunostinta inclusiv cu noul Volkswagen T-Roc.

Cel mai ieftin SUV din portofoliul companiei germane, modelul cu pricina este construit pe celebra arhitectura modulara MQB, folosita de o larga varietate de produse ale Grupului Volkswagen - printre care si Audi A3, SEAT Ateca sau Skoda Superb, daca vrei.

Pe piata din Romania, noul Volkswagen T-Roc porneste de la 16.944 euro si dispune in versiunea de baza de o motorizare turbo cu trei cilindri in linie, de un litru si 115 cai putere, asociata atat unei cutii manuale cu sase rapoarte, cat si unui sistem de tractiune fata.

Tot in schimbul sumei anterior mentionate, cel mai ieftin SUV din portofoliul companiei germane ofera lumini de drum si stopuri cu tehnologie LED, plus aer conditionat manual si, totodata, sistemele de siguranta activa Lane Assist ori Autonomous Emergency Braking.

In testul realizat de britanicii de la Auto Express, noul Volkswagen T-Roc este pus in miscare de un 2.0 TSI cu 190 CP sub capota si se lauda cu amortizoare ajustabile, instrumente de bord digitale, pilot automat adaptiv sau instalatie audio marca Beats, printre altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2017