Au testat in sfarsit noua masina a fostului inginer sef de la BMW M. Cat a durat acceleratia de la 0 la 100 km/h

Au testat in sfarsit noua masina a fostului inginer sef de la BMW M. Cat a durat acceleratia de la 0 la 100 km/h
  • Hyundai a lansat la Frankfurt prima sa sportiva de clasa compacta
  • Noul i30 ofera in versiunea de baza un 2.0 turbo de 250 cai putere
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv o varianta cu 275 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Fostul inginer sef al diviziei BMW M a lansat in aceasta toamna o noua masina de performanta. Ascunde sub capota un benzinar turbo de doi litri si concureaza cu Volkswagen Golf GTI.

La Salonul Auto organizat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, Hyundai a dezvaluit in fata presei de specialitate si a publicului larg prima sportiva de clasa compacta din istoria companiei.

Comercializata sub denumirea i30 N, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, disponibila in doua versiuni de putere.

Intr-o alta ordine de idei, varianta de baza dezvolta 'numai' 250 CP, in timp ce modelul de top - insotit de indicativul Performance, este livrat la pachet alaturi de 25 de cai putere in plus.

Ambele configuratii ale noului Hyundai i30 N mai cuprind si o transmisie manuala cu sase rapoarte sau un sistem de tractiune fata, in timp ce pachetul de performanta ofera inclusiv un diferential E-LSD.

Tot in cazul versiunii de top cu 275 CP sub capota se mai poate vorbi, de asemenea, si despre jante pe 19 inch cu anvelope dezvoltate special de Pirelli ori discuri de franare de pana la 18 inch.

Din punct de vedere estetic, prima sportiva de clasa compacta din istoria companiei sud-coreene propune la exterior spoilerele agresiv stilizate, praguri proeminente si eleron pentru plafon.

Meniul interior este compus, in schimb, de instrumente de bord redesenate, un volan multifunctional cu design in trei spite, dar si scaune cu suport lateral marit pentru ocupantii locurilor fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2017