Au testat, in sfarsit, noua masina de la Mercedes. "Arata de parca ar purta o masca uriasa de protectie"

Au testat, in sfarsit, noua masina de la Mercedes. "Arata de parca ar purta o masca uriasa de protectie"
  • Au testat, in sfarsit, noua masina de la Mercedes: "Arata de parca ar purta o masca uriasa de protectie"
  • Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 50.000 de euro, conform configuratorului oficial
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 49.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansata cu aproape doi ani si jumatate in urma, odata cu modelul EQC, noua gama EQ de la Mercedes este compusa, la momentul de fata, doar din doua optiuni mari si late. Titlul pentru cel mai mic si, totodata, accesibil produs al respectivei familii ii revine proaspat prezentatului EQA, un soi de versiune electrica a SUV-ului GLA.

Respectiva masina, dupa cum precizam si anterior, se vinde in Romania la preturi incepand de la putin peste 49.000 de euro, clientii primind la schimb si un sistem de propulsie cu motor de 190 de cai putere.

Oferita, la pachet, in compania unei baterii cu capacitatea de 66.5 kWh, unitatea in cauza promite sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 8.9 secunde. Viteza maxima a noului Mercedes EQA 250 depaseste 160 km/h, in timp ce autonomia urca pana la 426 de kilometri in regim WLTP.

In ceea ce priveste lista cu dotari si echipamente standard, respectiva masina se bucura si de faruri cu LED, tapiterie din stofa si piele sintetica, jante din aliaj pe 18 inch, sistem de infotainment MBUX, printre altele.

Aceeasi varianta electrica a SUV-ului GLA, comercializata sub numele de Mercedes EQA, la preturi incepand de la putin peste 49.000 de euro atunci cand vine vorba despre piata din Romania, mai propune, fara alte costuri suplimentare, si lumini ambientale, climatizare cu reglare automata etc. Dar este buna de ceva?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2021