Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes are faruri cu cristale Swarovski care...

Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes are faruri cu cristale Swarovski care...
  • Test cu noul Mercedes S560 Coupe
  • Automobilul german ofera un V8 de 469 CP
  • Farurile cu cristale sunt spectacol
Distribuie pe Facebook

... costa cat o Dacie aproape noua: peste 5.700 de euro este pretul acestei spectaculoase optiuni.

Mercedes a lansat de curand o versiune imbunatatita a limuzinei S-Class, iar modificarile operate de inginerii, respectiv designerii germani au ajuns si pe varianta in numai doua usi.

Cu toate acestea, principala atractie a coupe-ului din Stuttgart o reprezinta in continuare blocurile optice frontale care - in mod optional, pot fi echipate cu... cristale Swarovski.

Pretul acestei dotari nu este insa deloc mic, mai ales in conditiile in care configuratorul de pe site-ul Mercedes Romania obliga si la selectarea asistentului pentru vedere pe timp de noapte.

Intr-o alta ordine de idei, clientii modelului S560 Coupe vor avea de platit nu mai putin de 5.759,60 de euro inainte de a se putea lauda cu... celebrele faruri cu cristale Swarovski.

Exact cat costa o Dacie aproape noua, dar aproape nimic in comparatie cu pretul de pornire al automobilului german: undeva in jurul a 133.500 de euro, inainte de orice fel de echipament optional.

Daca isi merita banii sau nu, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video, care prezinta in detaliu si actiune versiunea Mercedes S560 Coupe, cu motor V8 de 4.0 litri si 469 CP.

Pe piata din Romania, varianta imbunatatita a modelului din Stuttgart mai este disponibila la vanzare si alaturi de un V6 cu 367 CP, dar si in doua editii speciale, care poarta semnatura diviziei AMG.

Cu Mercedes S63 si S65 incheiem acest material, cele doua automobile adaugand in meniu o doza serioasa de sportivitate multumita unitatilor V8, respectiv V12, ambele cu peste 600 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2018