Cine mai foloseste butoanele in ziua de azi? Toate dotarile de pe aceasta masina sunt comandate prin doua ecrane uriase

Cine mai foloseste butoanele in ziua de azi? Toate dotarile de pe aceasta masina sunt comandate prin doua ecrane uriase
  • Audi a lansat de curand un nou A7 Sportback
  • Modelul german se vinde si in Romania
  • Concurentul lui Mercedes CLS a fost de curant testat
Distribuie pe Facebook

Asemeni celei mai recente generatii a limuzinei A8, proaspat (re)lansatul Audi A7 Sportback foloseste doua display-uri tactile pentru afisarea si controlul functiilor vitale ale masinii.

Introdus pe piata in urma cu aproape un deceniu, ca o alternativa serioasa la modelul CLS de la Mercedes, germanul Audi A7 Sportback se vinde zilele acestea intr-o cu totul alta formula decat cea pe care o stiam cu totii.

Spre deosebire de modelul lansat in cursul anului 2010, noua generatie a automobilului care concura pe vremuri inclusiv cu BMW Seria 6 Gran Coupe isi intampina clientii alaturi de elemente nemaivazute in segmentul sau.

Facem referire in special la modul in care inginerii din Ingolstadt au reusit sa stopeze necesitatea butoanelor de la nivelul panoului de bord, absolut toate functiile masinii fiind controlate acum prin doua display-uri tactile.

Acesta nu este insa nici pe departe singurul atu al actualului Audi A7 Sportback, concurentul modelului Mercedes CLS beneficiind si de tot alaiul necesar de sisteme de siguranta activa pentru a se conduce aproape singur.

Tot in cazul generatiei cu numarul doi a automobilului care concura pe vremuri inclusiv cu BMW Seria 6 Gran Coupe se mai poate discuta si despre o directie integrala, care imbunatateste manevrabilitatea indiferent de viteza.

Dupa cum precizam si anterior, fastback-ul in cinci portiere al companie din Ingolstadt este disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 70.741 de euro, potrivit configuratorului oficial.

La momentul de fata, clientii au la dispozitie o singura varianta de motorizare; este vorba despre o versiune comercializata sub indicativul 50 TDI, alaturi de o unitate V6 TDI de trei litri si aproximativ 286 de cai putere.

O cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro completeaza pachetul tehnic al modelului respectiv, aceasta configuratie permitandu-i noului Audi A7 Sportback sa faca suta in 5.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2018