Concureaza cu Golf, dar ofera faruri Matrix si scaune cu masaj. TEST cu masina care a suparat clasa de lux

Concureaza cu Golf, dar ofera faruri Matrix si scaune cu masaj. TEST cu masina care a suparat clasa de lux
  • Noul Opel Astra porneste in Romania de la 15.115 euro
  • Automobilul german ofera pana la 200 de cai putere
  • Printre dotarile disponibile avem si scaune cu masaj
Distribuie pe Facebook

Design-ul atragator al caroseriei, interiorul oferit alaturi de numeroase dotari premium si motorizarile turbo cu pana la 200 CP sub capota, toate aceste detalii transforma noul Opel Astra intr-unul dintre cele mai reusite automobile ale segmentului compact.

Cea de-a patra generatie a modelului Renault Megane nu este singura masina care lupta zilele acestea pentru coroana clasei compacte. Mari sanse la tron are si noul Opel Astra, recompensat la inceputul anului trecut cu distinctia Car of the Year 2016.

Pe langa recunostinta primita din partea unui juriu format din 58 de jurnalisti din 22 de tari europene, automobilul de origine germana se mai lauda si cu numeroase dotari caracteristice clasei superioare, precum faruri cu matrice de LED-uri, de exemplu.

Desigur, in cazul in care banii nu reprezinta o problema, clientii noului Opel Astra pot opta si pentru scaune cu reglare electrica, a caror principala atractie consta, bineinteles, in functiile de... incalzire, racire si chiar masaj pe care acestea le ofera.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici deschiderea si pornirea fara cheie, lumina ambientala, internetul de mare viteza ori sistemul de infotainment de ultima generatie, compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay, respectiv Android Auto.

In ceea ce priveste gama de motorizari, automobilul de origine germana anunta propulsoare turbo dintre cele mai variate, livrate la pachet alaturi de puteri maxime de pana la 200 CP. Si, in functie de preferintele cumparatorilor, de cutii manuale sau automate.

Asadar, acestea fiind spuse, incheiem prin a reminti ca generatia cu numarul cinci a modelului Opel Astra este disponibila la vanzare atat intr-o versiune Hatchback, cat si intr-o varianta Break. In Romania, preturile pornesc de la 15.115 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2016