Coreenii au dat lovitura. Primul TEST VIDEO cu noua masina de 365 CP de la Kia

Coreenii au dat lovitura. Primul TEST VIDEO cu noua masina de 365 CP de la Kia
  • Noua Kia Stinger a debutat oficial in luna ianuarie
  • Rivala modelului BMW Seria 4 Gran Coupe are un design fabulos
  • Gama de motorizari va include unitati cu pana la 365 CP
Distribuie pe Facebook

Noua masina de 365 CP de la Kia arata absolut demential, insa nimeni nu stie inca... cum se conduce. Aceasta curiozitate ne este satisfacuta intr-un final de jurnalistii de la Motor Trend, care au condus in premiera masina sud-coreeana.

Anuntata cu surle si trambite inca de la inceputul acestui an, noua Kia Stinger ar putea fi cea mai grozava masina din istoria companiei sud-coreene. Atat prin prisma design-ului exterior, cat si din punctul de vedere al motorizarilor oferite.

Pe scurt, rivala modelului BMW Seria 4 Gran Coupe adopta la nivel de caroserie o silueta tipica unui fastback in cinci portiere, silueta care o scoate numaidecat in evidenta. Apoi putem discuta despre unitatile turbo cu pana la 365 CP sub capota.

In versiunea de top, noua Kia Stinger ascunde de privirile curiosilor un V6 cu doua turbine si capacitatea de 3.3 litri. O cutie automata cu opt rapoarte si tractiunea spate completeaza pachetul tehnic, astfel ca primii 96 km/h vin dupa 4.8 secunde.

Chiar daca nu a fost pana acum adus in discutie, interiorul nu lasa nici el loc de controverse. Rivala modelului BMW Seria 4 Gran Coupe promite materiale de top, plus tehnologii de ultima ora pentru conforul si, totodata, siguranta pasagerilor.

Noua Kia Stinger are, cel putin pe hartie, toate caracteristicile necesare unui succes comercial de proportii. Daca la fel sta insa treaba si in lumea reala aflam chiar din urmatorul material video, care surprinde primul test video al masinii sud-coreene.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2017