Este cel mai luxos SUV lansat vreodata de AUDI, dar siguranta este vitala. Cum se descurca Q8 la testul elanului

Este cel mai luxos SUV lansat vreodata de AUDI, dar siguranta este vitala. Cum se descurca Q8 la testul elanului
  • Noul Q8 a fost supus testului elanului
  • SUV-ul german l-a trecut cu brio
  • A evitat in siguranta conurile chiar si la 79 de km/h
Distribuie pe Facebook

A venit randul noului SUV coupe de la Audi sa fie supus testului elanului. Q8 este cel mai luxos SUV lansat vreodata de Audi si este gandit ca un rival de temut pentru Mercedes GLE Coupe sau BMW X6.

De cativa ani incoace lumea a luat-o razna cu SUV-urile iar acest lucru a condus la aparitia a tot felul de astfel de vehicule, cum ar fi SUV-urile de oras, SUV-urile decapotabile sau SUV-urile Coupe.

Acestea din urma imbina garda la sol inalta specifica vehiculelor de off-road cu sportivitatea, iar unele o fac chiar foarte bine. Audi s-a hotarat ca vrea si el o bucata din acest segment, astfel ca anul trecut a lansat modelul Q8 ca un rival direct pentru Mercedes GLE Coupe si BMW X6.

Acum, a venit randul modelului german sa fie supus testului elanului, o proba care a pus multe masini in dificultate si pe unele chiar pe plafon. Trebuie sa mentionam faptul ca SUV-ul Coupe german s-a descurcat foarte bine chiar si la viteze de 79 de km/h, ceea ce nu este deloc rau avand in vedere gabaritul si garda la sol destul de generoasa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2019