Este cel mai luxos SUV oferit vreodata de AUDI. Cum se vede lumea de la volanul noului Q8?

Este cel mai luxos SUV oferit vreodata de AUDI. Cum se vede lumea de la volanul noului Q8?
  • Noul Q8 a fost lansat in vara acestui an
  • Este dezvoltat pe arhitectura MLB
  • Costa in Romania de la 76.500 de euro in sus
Distribuie pe Facebook

Esti curios cum se vede lumea de la volanul noului Audi Q8? Uita-te la test drive-ul de mai jos, filmat din perspectiva soferului. Daca nu stiai, Q8-ul este cel mai luxos SUV oferit vreodata de brand-ul din Ingolstadt.

Lansat in vara acestui an, in cadrul unui eveniment special, noul Q8 este un SUV coupe de lux care rivalizeaza cu BMW X6 si Mercedes-Benz GLE Coupe. Acesta este dezvoltat pe arhitectura MLB a gigantului german Volkswagen, la fel ca si Bentley Bentayga, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne sau noul Volkswagen Touareg.

Designul exterior este inspirat de conceptul Q8 Sport, prezentat in urma cu un an la Geneva, insa interiorul este locul pe care vrei sa-l inspectezi pana in cel mai mic detaliu. Ceasurile de bord sunt digitale, Virtual Cockpit cu display de 12.3 inch, iar consola centrala integreaza alte doua ecrane cu touchscreen, pentru sistemul de infotainment si climatizare.

Noul Audi Q8 poate fi comandat si in Romania, iar preturile pornesc de la 76.500 de euro cu TVA inclus. Clientii pot opta pentru o singura varianta, Q8 50 TDI quattro, cu motor diesel de 3.0 litri, 286 de cai putere, tractiune integrala Quattro si transmisie automata Tiptronic cu 8 trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2018