Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Nemtii spun ca face suta in 4.8 secunde, dar in realitate e mult mai rapid

Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Nemtii spun ca face suta in 4.8 secunde, dar in realitate e mult mai rapid
  • Primul Volkswagen T-Roc R din istorie ascunde sub capota un benzinar turbo de doi litri si 300 de cai putere
  • SUV-ul de performanta al nemtilor accelereaza de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cel putin teoretic, in 4.8 secunde
  • Meniul vizual cuprinde inclusiv noi spoilere, jante supradimensionate si volan cu parte inferioara plata
Distribuie pe Facebook

Secretul acestor performante consta intr-o motorizare turbo de doi litri si 300 de cai putere, cuplata la o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Lansat pe piata in cursul anului trecut, primul Volkswagen T-Roc R din istorie are nevoie de numai 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 de kilometri pe ora. Cel putin teoretic, jurnalistii publicatiei Carwow descoperind de curand, pe propria piele, ca SUV-ul de performanta al nemtilor reuseste, de fapt, sa sprinteze de la 60 de mile pe ora intr-un timp de 4.2 secunde.

Secretul acestor performante consta, fara niciun dubiu, in pachetul tehnic imprumutat de la Golf R, care combina un benzinar turbo de doi litri si 300 de cai putere cu o transmisie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, daca mai era nevoie de precizat.

Pe plan estetic, primul Volkswagen T-Roc R din istorie se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de jante supradimensionate din aliaj, plus evacuare cu patru tobe de esapament. La exterior, cel putin, departamentul interior impresionand in special prin scaunele sport si volanul multifunctional cu parte inferioara plata.

In functie de generozitatea clientului, SUV-ul de performanta al nemtilor poate oferi si instrumente de bord digitale, blocuri optice cu tehnologie LED, display central de 20.3 inch, climatizare cu reglare automata a temperaturii, difuzoare de la Beats, suspensie ajustabila DCC s.a.m.d.

VW T-Roc R - Galerie Foto

VW T-Roc R - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (246) Poze VW T-Roc R - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2020