I-a lasat pe toti cu gura cascata. 'Este fara dubiu unul dintre cele mai bune SUV-uri pe care le poti cumpara'

I-a lasat pe toti cu gura cascata. 'Este fara dubiu unul dintre cele mai bune SUV-uri pe care le poti cumpara'
  • Cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 3008 a fost anuntata in vara acestui an
  • Automobilul francez intruchipeaza un SUV cu design impunator si, totodata, extrem de curajos
  • Cumparatorii vor avea la dispozitie motorizari turbo cu pana la 180 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Prezentat public chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie, noul Peugeot 3008 a reusit sa atraga atentia tuturor celor aflati in cautarea unui SUV. Si nu numai.

Dupa mai bine de opt ani de activitate si numeroase discutii aprinse cu privire la design-ul ei, prima generatie a modelului 3008 a parasit definitiv linia de productie a companiei Peugeot.

O noua reiteratie a controversatului monovolum francez a fost anuntata oficial chiar in aceasta vara, debutul public avand loc cateva luni mai tarziu, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie.

Vestea buna? Silueta caracteristica unui monovolum a disparut, modelul 3008 evoluand pentru versiunea 2.0 intr-un SUV cu o caroserie impunatoare si multiple detalii demne de un concept car.

Asemeni exteriorului, curajul pare sa cel mai potrivit cuvant pentru a descrie interiorul, stilistii Peugeot lasand impresia ca nu au avut niciun fel de limita atunc cand a venit vorba despre creionarea plansei de bord, de exemplu.

In ceea ce priveste gama de motorizari, lista cu optiuni anunta o varietate de unitati turbo pe benzina si motorina, capabile sa ofere puteri maxime cuprinse intre 120 si 180 CP.

Finalul prezentarii ne regaseste enumerand cateva dintre sistemele de siguranta active disponibile, precum Active Safety Brake and Distance Alert, Adaptive Cruise Control with Stop function, Active Blind Spot Monitoring System etc.

Cu toate acestea spuse, lasam in urma teoria si trecem la proba practica, cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 3008 demonstrandu-se de ce este in stare chiar in urmatorul material video.

https://www.4tuning.ro/filme-masini/view/Th-baofCVbR

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2016