In aceasta configuratie costa peste 100.000 de dolari. VIDEO cu cel mai scump Lincoln Navigator din toate timpurile

In aceasta configuratie costa peste 100.000 de dolari. VIDEO cu cel mai scump Lincoln Navigator din toate timpurile
  • Cel mai scump Lincoln Navigator costa peste 100.000 de dolari
  • Versiunea Black Label ofera o lunga lista cu dotari de lux
  • Sub capota se ascunde o motorizare V6 de 3.5 litri si 450 CP
Distribuie pe Facebook

Pielea albastra cusuta cu ata de culoare alba, scaunele fata cu reglare electrica in 30 de moduri sau instalatia audio cu 20 de difuzoare de inalta fidelitate sunt doar cateva dintre dotarile premium alaturi de care versiunea Black Label isi intampina clientii.

A stat mult timp in umbra principalului sau rival, insa noul model pune capat acestei situatii. Anuntat cu surle si trambite la mijlocul primaverii trecute, actualul Lincoln Navigator concureaza pentru titlul de cel mai lux SUV din istoria industriei auto - americana ori ba.

Si o face extrem de bine prin intermediul versiunii de top Black Label, care depaseste 100.000 de dolari in configuratia de top. Clientii primesc insa un produs pe masura, pus in miscare de o unitate V6 twin-turbo cu capacitatea cilindrica de 3.5 litri si puterea maxima de 4.5 litri.

Nici nu conteaza cat de rapid este autoturismul companiei de peste Ocean, partea cu adevarat interesanta constand in lista cu dotari interioare. Care gazduieste inclusiv celebrele scaune fata cu reglare electrica in 30 de moduri montate pentru prima oara pe Continental.

Totodata, cel mai scump Lincoln Navigator din toate timpurile mai ofera si piele albastra cusuta cu ata de culoare alba, plus instalatie audio cu 20 de difuzoare de inalta fidelitate. Despre climatizare automata sau geamuri care se deschid din buton nici nu mai vorbim.

Farurile cu tehnologie LED, instrumentele de bord digitale si configurabile ori sistemele de siguranta activa de ultima generatie au raspuns la randul lor cu prezent. La 100.000 de dolari, nu este deloc de mirare ca SUV-ul american dispune si de alte echipamente de top.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2018