Lupta pe care-o asteptau toti. Huracan Performante si noul GT2 RS isi disputa suprematia pe CIRCUIT

Lupta pe care-o asteptau toti. Huracan Performante si noul GT2 RS isi disputa suprematia pe CIRCUIT
  • Si-au disputat suprematia pe Hockenheim
  • Noul GT2 RS dispune de 700 de cai si tractiune spate
  • Huracan Performante propune 640 de cai si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Lamborghini Huracan Performante si noul Porsche 911 GT2 RS sunt fara indoiala doua dintre cele mai tari masini ale momentului. Menirea lor este sa fie "armele" perfecte pentru o zi pe circuit, asa ca testul de mai jos iti arata cum se descurca cele doua modele pe celebrul Hockenheim.

Una este bijuteria coroanei nemtilor de la Porsche, cealalta este cireasa de pe tortul italienilor de la Lamborghini. Da, stim, este un inceput cam siropos, insa trebuie sa te pregatim cumva pentru testul de mai jos, care iti arata noul 911 GT2 RS si Huracan-ul Performante in mediul lor natural.

Testul a fost pus la cale de catre cei de la SportAuto, iar campul de batalie ales este unul dintre cele mai celebre circuite germane. Nu, nu este Nurburgring-ul, ci Hockenheim..ring-ul, o intindere de asfalt lunga de 4,5 kilometri, cu 17 viraje si multe linii drepte.

Acum ca am trecut in revista locatia, haide sa vorbim putin despre masini, fara sa-ti dam prea multe spoilere desigur. Sa ne legam de performante.

Porsche-ul 911 GT2 RS ascunde sub capota un propulsor twin-turbo de 3.8 litri, Boxer, capabil de 700 de cai si 750 Nm cuplu. Sportiva germana atinge 100 de km/h in doar 2,8 secunde, iar viteza maxima este de 340 de km/h.

De celalta parte, Lamborghini Huracan Performante se bazeaza pe o unitate V10 de 5,2 litri, aspirata natural, care transmite ambelor punti 640 de cai si 600 Nm cuplu. Sprintul 0-100 de km/h dureaza 2,9 secunde, iar viteza maxima trece lejer de 325 de km/h.

Daca vrei sa vezi cum se transpun aceste valori pe circuit, atunci clipul video de mai jos merita cu siguranta atentia ta.

Distribuie pe Facebook
mai multe