Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile pornesc de la 77.890 de dolari pentru versiunea normala, in timp ce varianta cu ampatament marit ESV costa cu aproximativ 3.000 de dolari mai mult.

Se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei cu cinci portiere in dotare - valoarea din dreptul lungimii variind intre 5.382 si 5.765 de milimetri, insa nici grila uriasa a radiatorului, farurile relativ inguste, jantele din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch sau stopurile verticale nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva.

Impresionantul meniu continua, in cabina, cu setul format din trei display-uri color de la nivelul plansei de bord, cu o suprafata totala de peste 38 de inch, tapiteria din piele fina, scaunele multifunctionale si instalatia audio cu pana la 36 de difuzoare completand, printre altele, lista atractiilor principale.

Anuntata la inceputul anului 2020, actualul generatie a masinii vandute de Cadillac sub numele de Escalade - caci despre aceasta este vorba, a mai pregatit si o gama cu doua motorizari, clientii avand la dispozitie, zilele acestea, si un benzinar aspirat cu opt cilindri in V. De 6.2 litri, cu 420 de cai livrati fie doar rotilor spate, fie ambelor punti.

Dupa cum precizam si anterior, in primele randuri, preturile de vanzare pornesc de la 77.890 de dolari pentru versiunea normala, in timp ce varianta cu ampatament marit ESV costa, la 80.890 de dolari, cu aproximativ 3.000 de dolari mai mult, reiese din informatiile publicate pe site-ul diviziei din SUA.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2021