Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

O autonomie de pana la 637 de kilometri completeaza - printre altele, lista atractiilor principale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ zece ani si trecuta de curand, in 2021, printr-un proces semnificativ de intinerire, celebra masina comercializata de Tesla sub numele de Model S nu se mai vinde la momentul de fata, zilele acestea, decat in doua versiuni. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara insa si o varianta Plaid cu trei motoare electrice, capabile sa livreze rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 1.020 de cai putere - conform unui comunicat de presa.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 2.1 secunde, vitezometrul de pe display-ul montat in spatele controversatului volan yoke continuandu-si ulterior incursiunea pana la atingerea a 322 de kilometri pe ora - aparent.

Aceeasi Tesla Model S Plaid mai are de anuntat, special pentru colectionarii de cifre si numere, si un timp de doar 9.23 secunde pentru proba 0 - 402 metri, fisa tehnica disponibila in cazul impresionantei masini cu trei motoare electrice si 1.020 de cai putere pe ambele punti incheindu-se cu autonomia maxima de 637 de kilometri, se specifica si pe site-ul din Romania. Sunt insa respectivele ingrediente - alaturi de celelalte aspecte prezente, suficiente pentru a crea o reteta imposibil de refuzat?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2022