Masina care face Passat sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Masina care face Passat sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Masina care face Passat sa tremure de frica: "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 26.600 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 26.600 de euro.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de cinci ani, la jumatatea decadei trecute, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute publicului larg sub denumirea de Skoda Superb a primit, in cursul lui 2019, un binemeritat facelift. Printre noutatile aduse de versiunea imbunatatita a masinii care concureaza inclusiv cu Volkswagen Passat se numara, spre deliciul amatorilor de tehnologii moderne, si o pereche de blocuri optice frontale cu matrice de LED-uri, plus instrumente de bord digitale.

Seria vestilor bune continua la nivelul gamei de motorizari, acolo unde clientii vor fi intampinati si de o varianta cu sistem de propulsie plug-in hybrid, de aproximativ 218 cai.

In aceasta configuratie, care combina o unitate turbo de 1.4 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 13 kWh, versiunea imbunatatita a masinii cunoscute publicului larg sub denumirea de Skoda Superb are nevoie de numai 1.4 - 1.5 litri de carburant pentru a parcurge distanta de 100 de kilometri. Acceleratia de la 0 la 100 de km/h dureaza, in schimb, mai putin de opt secunde, pe cand viteza maxima depaseste 220 de kilometri pe ora, potrivit companiei producatoare.

Daca performanta este insa aspectul care conteaza cu adevarat, optiunea ideala o va reprezenta motorizarea 2.0 TSI de 280 de cai putere, asociata unui sistem de tractiune integrala.

Asa cum precizam si anterior, noua Skoda Superb Facelift se vinde, cel putin pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 26.600 de euro. Versiunea imbunatatita a masinii care concureaza inclusiv cu Volkswagen Passat este oferita in doua configuratii diferite la nivel de caroserie, atat sub forma de hachback, cat si ca break, aceasta din urma ajungand, de curand, pe mainile jurnalistilor britanici, concluziile testului in cauza regasindu-se in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe