Masina care le da fiori nemtilor de la VW. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Masina care le da fiori nemtilor de la VW. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Cea de-a doua generatie a celebrului Peugeot 2008 porneste in Romania de la doar 17.850 de euro
  • Versiunea de baza a respectivei masini ofera un benzinar de 1.2 litri si aproximativ 100 de cai putere
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri ECO LED si aer conditionat cu filtru de polen
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la doar 17.850 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita oficial chiar in vara anului trecut, cea de-a doua generatie a celebrului Peugeot 2008 este genul de masina care stie cum sa impresioneze. Design-ul caroseriei in cinci portiere reprezinta punctul principal de atractie, insa nici interiorul nu se lasa mai prejos - ba dimpotriva, am putea spune.

Seria vestilor bune continua cu gama de motorizari extrem de variata, clientii avand de-aceasta la dispozitie inclusiv o varianta complet electrica, cu autonomie totala de pana la 310 kilometri (WLTP).

Pe piata din Romania, cea de-a doua generatie a celebrului Peugeot 2008 porneste de la 17.850 de euro, cu configuratia de baza mizand pe un benzinar 1.2 PureTech 100. Care, impreuna cu o cutie manuala in sase rapoarte, livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a... 100 de cai putere, evident.

Totodata, masina respectiva mai ofera in standard si asistenta la parcarea cu spatele, faruri ECO LED, bancheta spate rabatabila sau aer conditionat cu filtru de polent, potrivit configuratorului oficial.

In versiunea cu motor diesel, cea de-a doua generatie a celebrului Peugeot 2008 vine cu o nota de plata care pleaca de la aproape 19.400 de euro. De aceasta data, propulsia este asigurata de o unitate cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, dar - intamplator ori ba - tot cu 100 CP sub capota si trei pedale la datorie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2020