Masina care le da fiori nemtilor. "Materialele folosite la interior sunt mai bune decat cele oferite de Volkswagen pe modelele echivalente"

Masina care le da fiori nemtilor. "Materialele folosite la interior sunt mai bune decat cele oferite de Volkswagen pe modelele echivalente"
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • "Materialele folosite la interior sunt mai bune decat cele oferite de Volkswagen pe modelele echivalente"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 42.000 de euro. Potrivit detaliilor publicate pe site-ul distribuitorului local.

Batalia pentru castigarea pozitiei de lider al segmentului destinat autoturismelor cu propulsie electrica si dimensiuni compacte a devenit mai incitanta ca oricand, dupa ce oficialii companiei BYD au luat decizia de a lansa noul SUV Atto 3 inclusiv pe piata din Europa. Conceput special pentru a concura impotriva unor produse precum VW ID.4, respectivul automobil se remarca numaidecat prin design-ul nonconformist al cabinei, acolo unde viitorii cumparatori vor descoperi o larga varietate de elemente inspirate, mare atentie, de sala de forta.

Acompaniata de o lungime de aproximativ 4.455 de milimetri si un ampatament de 2.72 metri, reteta specifica aceluiasi vehicul chinezesc pluseaza cu un motor de 204 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, teoretic, intr-un interval de 7.3 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top limitata la 160 de kilometri pe ora, in timp ce bateria cu capacitate de 60 kWh ar trebui sa asigure o autonomie maxima de 420 de kilometri, conform ultimelor informatii anuntate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2023