Mercedes ofera pentru prima data masina asta. "Ar trebui s-o iei in considerare"

Mercedes ofera pentru prima data masina asta. "Ar trebui s-o iei in considerare"
  • Mercedes ofera pentru prima data masina asta
  • "Ar trebui s-o iei in considerare"
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare: undeva in jurul a 58.840 de euro, fara a lua in calcul si costul eventualelor dotari optionale.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani, primul Mercedes GLB din istorie se vinde zilele acestea in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta sportiva AMG GLB35 4MATIC - animata de un motor turbo de doi litri, cu 306 CP pe ambele punti.

Mercedes-AMG GLB 35 4Matic

Mercedes-AMG GLB 35 4Matic

Un cuplu maxim de pana la 400 Nm si o cutie automata in opt rapoarte, de tip DCT, completeaza fisa tehnica a masinii respective, astfel ca sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora dureaza (teoretic) 5.2 secunde.

Disponibil - pe piata din Romania, la preturi incepand de la 58.840 de euro, meniul oferit de Mercedes sub denumirea de AMG GLB35 4MATIC cuprinde inclusiv unele detalii restilizate pentru un plus de agresivitate. Din peisaj nu lipsesc jantele uriase din aliaj, cu design unic, sau evacuarea dubla, printre altele.

Acum, daca vine vorba despre dotarea standard, respectiva masina se poate lauda si cu tapiterie realizata partial din piele artificiala, faruri cu tehnologie LED, sistem de infotainment MBUX, radio digital etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Mercedes-AMG GLB 35 4Matic
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2021